Jegyek

Blog

2012
Jul
13
8 éve, 2 hónapja

Sziasztok!

Szerencsére már sokan ismertek, főleg akik kedvelik a motorsportot. De aki mégsem hallott rólam még semmit, azoknak itt egy rövid bemutatkozás!

Chrobák János vagyok, motorversenyző. 4 évesen kezdtem el motorozni. Egy Romett poniból átalakított motor volt az első motorom, amit apukám faragott kismotorrá. Sokáig nyűztem a kétsebességes paripát, több Magyar Bajnoki címet szereztem vele, majd szépen lassan jöttek a lépcsőfokok. Simson, 5 sebességes Yamaha, Aprilia, 80 ccm-es Kazal, 125 ccm-es Speciál Honda.

Végig jártam a létrát, szép eredményekkel. Közben több sportba is belekóstoltam, fociztam rendszeresen, gokartoztam is egy évet, szóval mozgalmas és nagyon kötött gyerekkorom volt. 1997-ben viszont, mikor a 125 speciál motorral kellett volna sokat motorozni, a család nem bírta az anyagi hátteret előteremteni, így abbahagytam a motorozást és maradtam a focinál. Fociban többszörös utánpótlás válogatottságig jutottam, de végül csak visszahozott a sors a két kerékhez 10 év kihagyás után.

2007-ben Talma Pista bá megkérdezett, hogy nincs-e kedvem motorozni ismét egy 600-as motorral? Rövid gondolkodás után természetesen igent mondtam, és el is indultam a hazai Dunlop Trophy sorozat utolsó futamain. Egyből szép eredményeket értem el, azóta rendszeres résztvevője vagyok a hazai motorsportnak. A 600-as kategóriában már külföldön is kezdik megjegyezni a nevem.

Az idei 2012-es évben rendszeres résztvevője vagyok az Alpok Adria Nevű sorozatnak.

A P1Race-nek köszönhetően már itt is folyamatosan követhetőek lesznek a versenyeim után készített beszámolók, videók.

Remélem, sok örömteli pillanatról számolhatok be itt nektek és kicsit át tudom adni a hétvégéknek a hangulatát, komolyságát, izgalmait, kihívásait.

Üdv.,
Jani

A Te véleményed?
A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Hozzászólások
Partnereink:
Pole pozícióba hozunk!
E-mail:
info@p1race.hu
www.p1race.hu
www.p1race.com
©  2020  www.p1race.com   Minden jog fenntartva
web:
grafika: