Jegyek

Blog

2012
Aug
14
8 éve, 1 hónapja

Sziasztok,

Nagy Norbert vagyok, egy 17 éves autóversenyző. Pályafutásom alatt megfordultam a gokartsportban, amit nyolcéves koromban kezdtem el, és öt évet töltöttem az autóversenyzés előszobájában. 2008-tól gyorsasági autóversenyző vagyok, 2010-es magyar bajnok. Egy Ford Fiestával kezdtem a versenyzést, idén pedig a nemrég még nagy mezőnyt felvonultató Seat Leon-kupából való autóval vágtam neki az évnek, amit egy kétliteres turbós motor hajt.

Itt van augusztus közepe, irány a Slovakiaring! Ez lesz a második versenyem a Seat Leonnal, ami egy nagyobb váltás volt az ex-WTCC-s Alfa után, hiszen ez egy turbós DSG váltós versenyautó. Idén a versenyeket tesztelésre szánjuk, így a Slovakiaringen is a legfőbb cél az adatgyűjtés, és hogy összebarátkozzunk a kocsival, hogy jövőre már lehetőleg minden simán menjen…

Csütörtökön már szabadedzés van, nagyon nagy mezőny lesz nagyon sok látványos kategóriában, mint például a GT1, vagy, hogy a kisebbekről is beszéljek, a KIA-kupa. A Slovakiaring az egyik kedvenc pályám, sajnos a nagy dombok miatt lassítók lesznek kint, mert a legerősebb autók nagy bajba kerülhetnek, ha alájuk kap a szél.

A lassítókat leszámítva tehát ismerem a pályát, szimulátoron is folyamatosan gyakorlok, hogy minél előbb tudjak foglalkozni az autóval, és ne a pálya tanulása vegye el a figyelmem. Úgy érzem, hogy év végére egy kiforrott Leonunk lesz, gondolok most a hungaroringi versenyre, ahol már nagyon sokat mentem. Hamarosan írok a tesztről, és hogy hogyan néz ki a versenypálya teltházkor!

Addig is minden jót,
Norbi

A Te véleményed?
A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Hozzászólások
Partnereink:
Pole pozícióba hozunk!
E-mail:
info@p1race.hu
www.p1race.hu
www.p1race.com
©  2020  www.p1race.com   Minden jog fenntartva
web:
grafika: