Jegyek

Blog

2012
Oct
10
7 éve, 11 hónapja

Sziasztok!

Eljött az utolsó versenyhétvége az idén, amit a Hungaroringen rendeztek október 5-6-7-én és nagyon jól sikerült!
Sokat készültem a futamra itthon a szimulátorommal, illetve sikerült szerezni a Leonra az ETCC-ben is használatos Yokohama gumikat, nagyon izgultam, hogy hogyan fog szuperálni. Csütörtökön már megépült a depó, a kocsi pedig kigördült a kamionból. :)

A péntek a szabadedzések napja volt, a négy bemenet alatt rá kellett jönnünk, hogy egy elképesztően jó gumi a Yokohama. Rajtam kívül még kettő kupás Seat vett részt a szabadedzésen, sikerült már akkor mindkettőtől gyorsabbnak lennem. Az egész napot nagyon élveztem, rég mentem már a Hungaroringen, alig vártam a bemeneteket...

Szombaton korán kellett kelni, már reggel időmérő volt, ami a szoros időtervnek volt köszönhető, mert ezen a hétvégén három futam várt ránk! Nem csak ezért volt különleges ez a versenyhétvége, rajtunk kívül volt még tuning show, Corsa találkozó, autó limbo vetélkedő stb..Én is lementem nézelődni, örülök, hogy sikerült kicsit feldobni a hétvégét!

Visszatérve az időmérőre, sikerült megszerezni az elsőséget, az első pole a Leonnal… ez mindig különleges élmény. Ezek után jött a futamgyőzelem, majd még kettő időmérő és futam. :)

Folyamatosan tudtam gyorsulni, új beállításokat próbáltunk ki, szinte mind bevált! Vasárnapra esőt jósoltak, nagyon vártuk, de sajnos elkésett… :) Jó lett volna kipróbálni magam esőben is, na majd legközelebb! Ettől függetlenül sikerült elhoznom mind a három győztes serleget, szép nagyok. :)

Nagyon örülnék, ha még idén tudnám valahogy nyomni a Leonnak, egy erős mezőnyben is belevetni magam, fejlődni szeretnék mindenképpen! A három nap alatt kitaláltunk egy új külsőt is a kocsinak, alig várom, hogy megvalósuljon! Ha esetleg lesz látványterv, azonnal megosztom Veletek!

Addig is mindenkinek kitartást a tanuláshoz, melóhoz!

Norbi

A Te véleményed?
A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Hozzászólások
Partnereink:
Pole pozícióba hozunk!
E-mail:
info@p1race.hu
www.p1race.hu
www.p1race.com
©  2020  www.p1race.com   Minden jog fenntartva
web:
grafika: