Jegyek

Blog

2012
Oct
25
7 éve, 11 hónapja

Sziasztok!

Kicsit szomorúan, de annál elégedettebben írom ezt a bejegyzést!

Véget ért a 2012-es szezon. Ennek megkoronázásaként egy majdnem tökéletes tesztet futottunk hétfőn a Slovakiaringen. A hosszú hétvége és a jó idő miatt döntöttünk a hétfő mellett. Habár reggel még nagy köd volt, ám tíz óra körül már mindkét Leon kigördülhetett a pályára. Igen, mindkét Leon. Rajtam kívül ugyanis még Major Benedek is jelen volt, aki szintén egy piros, kupás Leonnal vett részt a teszten. Ő egyébként egy Lotusszal versenyzett idén.
 
Az autók az RCM motorsport kamionjából bújtak elő... Ezt ezúton köszönjük. :)
 
Benedekkel végig gördülékenyen, szépen tudtunk összedolgozni, és mindketten folyamatosan gyorsultunk.

Ez a helyszín az egyik kedvencem: rendkívül gyors a pálya, a második kanyart már 190-nel vesszük, majd egy akkora domb következik, hogy az első kerekek az elemelkedés határán vannak, s kipörögnek a dombtetőn... Izgi! :)
 
Rajtunk és egy pár utcai autón kívül még egy neves versenyző is körözött a pályán: Petr Fulin hajtotta az S2000-es BMW-t egész nap, de nem akartunk vele versengeni, elvégre a teszt az teszt. :)
 
Összességében úgy gondolom, hogy sokat fejlődtem én is és az autó is – számos dolgot fedeztünk fel és új beállításokra jöttünk rá. Már nagyon várom a tavaszt, amikor ismét autóba ülhetek, és tesztelhetem az újdonságokat!

Arról, hogy az autó hol és hogyan tölti majd a telet, hamarosan írok!
 
Üdvözlettel,
Norbi

A Te véleményed?
A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Hozzászólások
Partnereink:
Pole pozícióba hozunk!
E-mail:
info@p1race.hu
www.p1race.hu
www.p1race.com
©  2020  www.p1race.com   Minden jog fenntartva
web:
grafika: