Jegyek

Blog

2013
Mar
24
8 éve, 9 hónapja
A mai nap során is friss hírekkel jelentkezünk főoldalunkon és itt, a Live blogon. Még nem vagyunk a pályán, de Monzában esik, így a warm upot már szinte biztosan esőben rendezik.


2013
Mar
23
8 éve, 10 hónapja


2013
Mar
23
8 éve, 10 hónapja

Az első és a második szabadedzés között egy nagyon izgalmas jelenetnek lehettünk a szemtanúi a monzai bokszban. A Zengő Motorsport vezetői ugyanis áthíváték magukhoz egy rövid megbeszélésre a Honda vezéreit, mivel nem voltak éppen elégedettek azzal a látvánnyal, ami az első szabadedzésen fogadta őket. Tudniillik, hogy miközben a két gyári Honda vígan körözött a pályán, addig Michelisz Norbi Civicjét a garázsban kellett szervizelni technikai problémák miatt. A megbeszélés úgy tűnik, eredménnyel zárult, mert hirtelen megjelentek a Honda szerelői a zengős bokszban, és a második szabadedzésen már elmaradtak a technikai gondok, Norbiék végre elkezdhettek az ideális beállításokra koncentrálni. A Q2-be való bejutás viszont így is nagyon nehéznek ígérkezik, hiszen Zengőék jelenleg alig rendelkeznek adattal a Cicivről.

2013
Mar
22
8 éve, 10 hónapja
Az ETCC-sek már ma pályára hajtottak Monzában, épp most fejezték be a második egyórás tesztjüket. A Zengő Junior Team pilótái közül Ifj. Ficza Ferenc az 5., Nagy Norbert a 9. helyen végzett kategóriájában. Lewis Hamilton öccse, Nicolas - aki a nap elején egyszer már összetörte a SEAT-ot - a 6. helyen zárta a napot, közvetlenül Ficza mögött.

2013
Mar
22
8 éve, 10 hónapja

Ismét Monzából jelentkezik a P1race Live blog. A tavalyi sikerre való tekintettel idén is minél több friss, exkluzív információval igyekszünk ellátni a pálya széléről kedves olvasóinkat a WTCC szezonnyitó, monzai hétvégéjén.

Jelenleg igazi vihar előtti csend uralkodik a depóban, a pilóták mosolyogva sétálnak a depóban, most még mindenki vidám, és tele van várakozásokkal az új idény rajtja előtt. Ma a WTCC-sek még nem hajtanak pályára, viszont már mindenki itt van, így ha valamikor, most még mindenkihez oda lehet menni váltani néhány szót. Nem is tétlenkedünk, estefelé és a holnapi nap folyamán számos exkluzív interjúval és néhány igazi meglepetéssel szeretnénk kedveskedni olvasóinknak.

Figyeljétek hát live blogunkat!   

További bejegyzések ebből a blogból

Partnereink:
Pole pozícióba hozunk!
E-mail:
info@p1race.hu
www.p1race.hu
www.p1race.com
©  2022  www.p1race.com   Minden jog fenntartva
web:
grafika: