Jegyek

Blog

2012
Aug
25
8 éve, 4 hónapja
A címhez mindjárt hozzá is fűzhetjük, hogy reméljük, azért lesz még jobb is, mivel a tegnapi naphoz képest kevésbé ideális körülmények vannak mára kilátásban.
19°C-os pálya, 17°C-os levegő. Ez fogadott minket ma korán reggel a cseh pályán, és bár még megkockáztattuk a rövidnadrágot, egy pulóver és egy esőkabát azért bevetésre készen áll. A pálya ugyan száraz egyelőre, de a felettünk tornyosuló felhők alapján jó esély van a mai napon arra, hogy a csapatok a vizes beállításokon is dolgozhassanak egy keveset.
Tegnap este egyébként volt szerencsénk végigsétálni a pályán és azt kell hogy mondjuk, hatalmas élmény volt. Egyrészt meggyőződhettünk róla, hogy valóban testközelből is eszméletlen széles az aszfaltcsík, a minősége kifogástalan, a rázókövek, a bukóterek, a műfüves sáv minden tökéletes állapotban van, ami nyilván alapkövetelmény egy MotoGP futam megrendezési jogának elnyeréséhez. Ami azonban sokkal meghökkentőbb volt, azok a pályán végigsétálva tapasztalható szintkülönbségek. Már a célegyenes utáni kanyart követő egyenesben érezni, hogy emelkedik a pálya, de az azt követő kanyarkombinációk és egyenes szakaszok, egészen a célegyenes előtti ráfordítóig folyamatos hullámvasútként hintáztatják az embert. Még azok a szerencsés rajongók, akik nálunk a TV-képernyők előtt nézhetik a futamot, vagy akik az interneten követik az eseményeket, talán ők sem gondolnák (mint ahogy mi is meglepődtünk), hogy milyen mértékű emelkedők és lejtők bonyolítják a versenyzők dolgát a féktávokon vagy a kanyarokban.
A magunk nevében minden rajongónak azt javasoljuk, ha legalább egyszer lehetősége van ellátogatni a brno-i pályára, akkor kapcsolja ki a TV-t és jöjjön el személyesen. Biztosítjuk, hogy hatalmas élményben lesz része!

Hamarosan kezdődik a mai nagyüzem, és terveink szerint mára is exkluzív, csak nálunk olvasható anyagok vannak kilátásban, így érdemes lesz követni a P1race.hu-t!

A Te véleményed?
A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Hozzászólások
Partnereink:
Pole pozícióba hozunk!
E-mail:
info@p1race.hu
www.p1race.hu
www.p1race.com
©  2021  www.p1race.com   Minden jog fenntartva
web:
grafika: