Jegyek

Blog

2012
Mar
09
8 éve, 8 hónapja
Sikerült diktafon végre kapnunk James Nash-t, a BTCC (brit túaraautó-bajnokság) tavalyi bajnokát, aki a WTCC-ben idén debütál a Forddal együtt. A fiatal brit pilótától a beszélgetés során megtudtuk, hogy még maga sem tudja, hogy a gyári vagy a nem-gyári pilóták között lesz értékelve az eredménye idén, ami elmondása szerint csak szombaton fog kiderülni, ugyanis az FIA (Nemzetközi Automobil-szövetség) illetékes döntéshozói ezekben a pillanatokban is épp efölött a kérdés fölött tanakodnak.

A Nash-sel készített teljes interjúnkat hamarosan olvashatjátok majd híreink között, de más ínyencségekkel is készülünk, hiszen a hazaiak nagymenőjével, Gabriele Tarquinivel is sikerült váltanunk pár szót, továbbá a Zengő Motorsportból is többekkel elbeszélgettünk, így többek között azt is megtudhatjátok majd, hogy hogyan látta Michelisz Norbi, Wéber Gábor vagy épp a versenymérnök, Bári Gergely a csütörtöki tesztnap történéseit.

Mi már láttuk a Zengő-autók új matricázását is, de egyelőre ez nem publikus, úgyhogy képeket erről sajnos nem tudunk publikálni. Na de szombaton úgyis mindannyian meglátjátok majd a tévében, mert nézni fogjátok az időmérőt, ugye?

A Te véleményed?
A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Hozzászólások
Partnereink:
Pole pozícióba hozunk!
E-mail:
info@p1race.hu
www.p1race.hu
www.p1race.com
©  2020  www.p1race.com   Minden jog fenntartva
web:
grafika: