Jegyek

Blog

2012
Jul
24
8 éve, 2 hónapja
(Marc Marquez blogja)

Helló!
 
Portimaóból írok nektek. A háromnapi munka segít minket abban, hogy arra a munkára fókuszálhassunk, amit a szezon végéig meg kell csinálnunk. Kedden volt a teszt második napja, így szerdán fejezzük be.
 
Keményen dolgozunk azon, hogy megtaláljuk a megfelelő beállításokat, mindig szem előtt tartva, hogy mi vár ránk a szezon második felében. A portimaói pálya sokban különbözik a világbajnokság többi helyszínétől, ez nagyon meglepett minket, ráadásul kifejezetten szórakoztató itt motorozni.
 
Amikor szerdán végzünk, még lesz pár napunk pihenni, így is bőven lesz időnk az USÁ-ba utazni, mert aztán két nagydíjunk lesz egymás után, előbb Indianapolisban, aztán Brnóban.
 
Múlt vasárnap nem tudtam megnézni a testvérem versenyét a spanyol bajnokságban, mert itt Portugáliában nem tudtam hol megnézni. De azt mondták, hogy Alex nagyszerűen teljesített. Szombaton volt egy-két gondja, de vasárnap így is nyerni tudott, gratulálok! Indianapolisban rajthoz fog állni a világbajnokságban, nagyon örülök neki!
 
Mielőtt elköszönök, bátorító üzenetet szeretnék küldeni azoknak, akiket érintett a spanyolországi erdőtűz, főképp az Empordában élők számára. Rossz látni a tüzet a TV-ben. Fel a fejjel!
 
Üdv:
 
Marc

(Forrás: Repsol)

(Blog-, illetve humorrovatunk bejegyzéseihez hozzászólni az adott bejegyzés címére kattintva lehet, a bejegyzés alatt így megjelenő hozzászólás részen.)

A Te véleményed?
A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Hozzászólások
Partnereink:
Pole pozícióba hozunk!
E-mail:
info@p1race.hu
www.p1race.hu
www.p1race.com
©  2020  www.p1race.com   Minden jog fenntartva
web:
grafika: