Jegyek

Blog

2012
Aug
27
8 éve, 4 hete
(Marc Marquez blogja)

Sziasztok!
 
Nagyon elégedett vagyok a legutóbbi győzelemmel, tekintve, hogy mennyire nehéz hétvégénk volt. Eleinte azzal volt problémánk, hogy nem találtuk a megfelelő beállításokat, de ezt a csapatmunkának köszönhetően apránként sikerült megoldani, és elérni, hogy az időmérőre versenyképesek legyünk. A futam jól kezdődött, jól rajtoltam, de sokáig Lüthi mögött beragadva mentem, egészen addig, míg támadásra nem szántam magam.
 
A brnói győzelemnek köszönhetően 25 értékes pontot szereztünk. Az utóbbi két győzelem sok magabiztosságot adott a szezon hátralévő részére, de továbbra is csak mindig az éppen előttünk álló futamra szabad gondolni, mintha mindig a nulláról kezdenénk. Nem vesszük elő a számológépet, és kezdünk el a második vagy a harmadik helyezésekre apellálni, minden versenyt úgy veszünk, ahogy jön.
 
A testvéremnek szintén bonyolult hétvégéje volt, sok nehézséggel kellett megküzdenie, de sikerült befejeznie a versenyt, még több tapasztalatot szerzett, ami nagy segítségére lesz a jövőben, ezek is fontosak.
 
Ma visszautazunk Spanyolországba. Most három hét szünet jön a San Marinó-i Nagydíj előtt, szeretem azt a pályát, szerintem ott jó eredményt fogok tudni elérni.
 
Mellesleg, nem akarok anélkül elbúcsúzni, hogy meg ne köszönjem a mindennapi támogatásotokat. Akármi történik egy hétvégén, mindig bátorítotok, kimutatjátok a szereteteket, fogalmatok sincs, mennyit jelent ez nekem. Nagyon köszönöm!
 
Üdv:
 
Marc

(Forrás: Repsol)

(Blog-, illetve humorrovatunk bejegyzéseihez hozzászólni az adott bejegyzés címére kattintva lehet, a bejegyzés alatt így megjelenő hozzászólás részen.)

A Te véleményed?
A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Hozzászólások
Partnereink:
Pole pozícióba hozunk!
E-mail:
info@p1race.hu
www.p1race.hu
www.p1race.com
©  2020  www.p1race.com   Minden jog fenntartva
web:
grafika: