Jegyek

Blog

2012
Jun
11
8 éve, 3 hónapja
Üdv mindenkinek!
 
A szezon hatodik futamára készülünk, de mintha csak tegnap lett volna, hogy elkezdtük a bajnokságot. Az első öt verseny szinte elrepült! A bajnokság európai szakaszába értünk, a nyár lassan elkezdődik, így megyünk az Egyesült Királyságba, hogy minden tőlünk telhetőt megtegyünk Silverstone-ban.
 
Az átlagosnál egy nappal korábban megyünk, hátha ennek köszönhetően extra időhöz jutunk, amit a futamra való felkészülésre fordíthatunk.
 
Keményen edzettem Genísszel, az edzőmmel az elmúlt napokban Cerverában. A montmelói futam előtt a sérült ujjam miatt semmit nem tudtam csinálni a szállodában, de most már jól érzem magam, készen állok a nagydíjra.
 
Kedves emlékeim vannak innen a 125-ös géposztályból, úgyhogy abszolút biztos vagyok abban, hogy vasárnap képes leszek jó eredményt elérni. Másrészről a tavalyi versenyt el kell felejteni, most azt is helyre akarom hozni.
 
Silverstone az utolsó verseny, mielőtt három jön egymás után (Hollandia, Németország, Olaszország), meg fogja alapozni a hangulatunkat, mielőtt nyaralni megyünk. Meglátjuk, jövő héten tudok-e jó hírekkel szolgálni.
 
Üdv!
 
Marc

(Forrás: Repsol)

(Blog-, illetve humorrovatunk bejegyzéseihez hozzászólni az adott bejegyzés címére kattintva lehet, a bejegyzés alatt így megjelenő hozzászólás részen.)

A Te véleményed?
A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Hozzászólások
Partnereink:
Pole pozícióba hozunk!
E-mail:
info@p1race.hu
www.p1race.hu
www.p1race.com
©  2020  www.p1race.com   Minden jog fenntartva
web:
grafika: