Jegyek

Blog

2012
Oct
08
7 éve, 11 hónapja
(Marc Marquez blogja)
 
Sziasztok!
 
A versenynaptár egyik legkeményebb része következik. Az ázsiai és óceániai turné elkezdődik, nagyon oda kell figyelnem, hogy mit pakolok be!
 
Nem viccelek. Általában a nagydíj után egyből hazatérünk, ezért csak egy gurulós bőröndöt és a hátizsákomat viszem. De most a legnagyobb bőröndömet és a hátizsákomat kell vinnem. Néhány nyári és néhány téli ruhát is el kell tennem, mert Japánban sosem lehet tudni, mi vár rád, Malajziában nagyon meleg lesz, Philip Islanden pedig már tél… Minden eshetőségre fel kell tehát készülni.
 
Tényleg oda kell figyelni, amikor csomagolok! Nem feledkezhetek meg a nadrágomról és a pulóveremről sem, hogy melegen tartsanak, amikor kell. Szükségem van a fejhallgatómra, hogy zenét hallgathassak a repülőn, és még számos egyéb dolog is kell!
Ami az ázsiai és óceániai turné során feltűnő az az, hogy az ételek szinte napról napra váltakoznak. Persze nem a pályán, hanem, ha elmegy enni valahova az ember. Persze pizzéria mindenhol van. Ausztráliában rengeteg. Japánban a pálya hoteljében van olasz étterem. Az mindig jó választásnak bizonyul.
 
A versenyről szólva, szeretem a motegi pályát, és nagyon, nagyon motiváltak vagyunk. Pakolás közben három hétről kell gondoskodnom, de versenyileg csak az elsőre koncentrálok. Egyszerre csak egyre.
 
A nyári szünet után nagyon jól alakultak a dolgaink, három futamgyőzelmet és két második helyet szereztünk, így kell tovább folytatnunk. Ez a célunk.
 
Nagy ölelés!
Marc

(Forrás: Repsol)

(Blog-, illetve humorrovatunk bejegyzéseihez hozzászólni az adott bejegyzés címére kattintva lehet, a bejegyzés alatt így megjelenő hozzászólás részen.)

A Te véleményed?
A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Hozzászólások
Partnereink:
Pole pozícióba hozunk!
E-mail:
info@p1race.hu
www.p1race.hu
www.p1race.com
©  2020  www.p1race.com   Minden jog fenntartva
web:
grafika: