Jegyek

Blog

2012
Aug
27
8 éve, 4 hete
(Dani Pedrosa blogja)

Sziasztok!
 
Brnóból írok nektek, ahol azt hiszem, hogy az elmúlt évek egyik legjobb MotoGP versenyét láthattátok. Rég volt arra példa, hogy a verseny az utolsó körben dőlt el, nagyon szoros volt. A csapatom és én is nagyon örülünk ennek a győzelemnek.
 
A hétvége eleve jól kezdődött, pénteken a beállításokon dolgoztunk, ám szombaton egy kisebb esés miatt a második számú motoromon kellett befejeznem a napot, és nem tudom, miért, de nem ugyanaz volt az érzés. A legrosszabb az volt, hogy a bemelegítő edzés ideje alatt vizes volt a pálya, ezért nem tudtuk, mi vár majd ránk a versenyen.
 
De az igazság az, ahogy a körök teltek a versenyen, láttam, hogy tartani tudom a lépést Jorge tempójával, és a futam során egyre és egyre világosabbá vált, hogy a végén dől el a verseny, hiszen egyikünk sem tudott ellépni a másiktól. A kulcs annak a kezében volt, aki jobb utolsó kört tudott teljesíteni, nekem pedig nem is sikerülhetett volna jobban, tökéletes befejezés volt. És izgalmas is.
 
Nagyszerű, hogy ilyen versennyel tudtunk szolgálni a közönségnek, mert az ilyen látványosságot minden sportrajongó élvezi, akárkinek drukkolnak. Gyönyörű megmérettetés volt, sokáig emlékezetes marad.
 
Nem panaszkodom, jól kezdődött a bajnokság második fele, győzelem Indianapolisban és itt is. Most egy újabb szünet jön, így néhány napon át most kiélvezhetjük ezt a sikert, de utána nem sokkal már újra koncentrálnunk kell, méghozzá Misanóra. Egy kicsit közelebb vagyunk Jorgéhoz, csak 13 ponttal vagyunk lemaradva, persze még így is van min dolgoznunk. Nem valószínű ugyanis, hogy a 2. helynél rosszabb pozíciókban végezne, így nekünk minden versenyt meg kell próbálnunk megnyerni.
 
Tudjátok, hogy ez a siker nektek szól és nektek köszönhető. Akármi történt, mindig bátorítottatok, és úgy érzem, hogy ezekkel a győzelmekkel visszaadhatok valamit a hűségetekért cserébe. Egyfajta köszönetnyilvánítás, amiért ott voltatok, és elviseltetek minden körülményt, ami egy nagydíjon adódhat. Minden szeretetetek elért engem Brnóban. KÖSZÖNÖM!
 
Találkozunk jövő héten.
 
Dani

(Forrás: Repsol)

(Blog-, illetve humorrovatunk bejegyzéseihez hozzászólni az adott bejegyzés címére kattintva lehet, a bejegyzés alatt így megjelenő hozzászólás részen.)

A Te véleményed?
A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Hozzászólások
Partnereink:
Pole pozícióba hozunk!
E-mail:
info@p1race.hu
www.p1race.hu
www.p1race.com
©  2020  www.p1race.com   Minden jog fenntartva
web:
grafika: