Jegyek

Blog

2012
Jun
25
8 éve, 2 hónapja
Ezzel a hétvégével megkezdődik a szezon legnehezebb része. Assen lesz az első az öt hét alatt teljesítendő négy futamból, és az első a három egymás után következőből. Nagyon szeretnék jól teljesíteni, keményen fogok koncentrálni, hogy megpróbáljam csökkenteni a különbséget az élmenőhöz képest, és továbbra is harcban legyek a bajnokságért.
 
Tudjuk, hogy nem lesz egyszerű, de keményen fogunk azon dolgozni, hogy jó versenyeink legyenek, és annyi pontot szerezzünk, amennyit csak lehet. Az elmúlt két hétben sokat tettem az erőnlétemért, keményen edzettem, hogy jó erőben legyek.
 
Szerdán repülünk Assenbe, egy nappal korábban érkezünk, hiszen a futam szombaton van. A megfelelő beállítás lesz a jó verseny titka, tökéletesnek kell lennie a beállításoknak, ha a győzelemért megyünk Hollandiába.
 
Ahogy máskor is, az egyik szemünk az időjáráson lesz, bár az asseni pályán akkor is gyorsan lehet menni, ha esik. Remélhetőleg jó hétvégénk lesz, és jó kis műsort tudunk azok számára nyújtani, akik kilátogatnak a versenyre.
 
Ismét köszönöm az állandó támogatásotokat.
 
Üdv!

(Forrás: Repsol)

(Blog-, illetve humorrovatunk bejegyzéseihez hozzászólni az adott bejegyzés címére kattintva lehet, a bejegyzés alatt így megjelenő hozzászólás részen.)

A Te véleményed?
A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Hozzászólások
Partnereink:
Pole pozícióba hozunk!
E-mail:
info@p1race.hu
www.p1race.hu
www.p1race.com
©  2020  www.p1race.com   Minden jog fenntartva
web:
grafika: