Jegyek

Blog

2012
Nov
26
7 éve, 10 hónapja
(Marc Marquez blogja)
 
Sziasztok!
 
Sepangból írok nektek, ahol ma volt a teszt első napja. Az az igazság, hogy itt sem volt sok szerencsénk az idővel. Délelőtt egészen 11 óráig vizes volt a pálya, így nem igazán tudtunk kimenni.
 
Végül sikerült 26 kört megtennem, mielőtt ismét esni kezdett. Az érzésem ugyanakkor jó volt ezen a pályán, ami jó jel, hiszen ez nagyban különbözik Valenciától.
 
Ahogy telt a nap, egyre lejjebb mentem a köridőkben, de most igazából az lenne a legfontosabb, hogy nagyobb szerencsénk legyen az időjárással kedden és szerdán, és akkor tovább tudnánk dolgozni a motoron, valamint én is jobban meg tudnám szokni.
 
Ahogy azt már tudjátok, mielőtt Malajziába jöttünk, Japánban töltöttünk néhány napot. Ott találkoztam a HRC versenyzési részlegével, megnéztem, hol dolgoznak, találkoztam a mérnökökkel. Nagyon örültem ennek a látogatási lehetőségnek, és hogy első kézből láthattam, milyen lenyűgöző a HRC, és milyen fantasztikus munkát végeznek. Motegiben is volt egy rendezvény, jól elszórakoztunk gokartozás közben. Aztán Malajziába repültünk, a munkánkra kezdtünk koncentrálni, hiszen ez a legfontosabb dolog.
 
Nagy ölelés mindenkinek!
Marc

(Forrás: Repsol)

(Blog-, illetve humorrovatunk bejegyzéseihez hozzászólni az adott bejegyzés címére kattintva lehet, a bejegyzés alatt így megjelenő hozzászólás részen.)

A Te véleményed?
A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Hozzászólások
Partnereink:
Pole pozícióba hozunk!
E-mail:
info@p1race.hu
www.p1race.hu
www.p1race.com
©  2020  www.p1race.com   Minden jog fenntartva
web:
grafika: