Jegyek

Blog

2012
Sep
10
8 éve, 2 hete
(Dani Pedrosa blogja)

Sziasztok!
 
Ezen a hétvégén újra versenyezünk, megkezdődik a szezon hajrára. A rövid szünet után San Marinóba megyünk, elképesztő lelkesedéssel, hiszen az utóbbi néhány versenyen jó eredményeket szereztünk, de persze tudjuk, hogy kemény küzdelem vár ránk a bajnokság végéig. Nehéz lesz, de Jorge Lorenzo és a Yamaha nagyon erős, ahogy azt Aragóniában is láthattuk. De teszteltünk is, és már alig várjuk, hogy elkezdődjön a világbajnokság utolsó szakasza.
 
Múlt héten a Motorland Aragón pályán teszteltünk néhány beállítást, az elektronikát, az erőelosztást a kanyarból kijövet. Két nagyon pozitív napot zártunk, versenyképesebbek akartunk lenni, így most már tudjuk, hogy mit lesz érdemes felhasználnunk, és mely ötleteket kellett elvetnünk, minden hátralévő verseny megnyerésére opciót állítottunk fel.
 
Misano egy szűk pálya, fizikailag megterhelő, a beállítások nagyon fontosak, akár a győztesről is dönthetnek, úgyhogy, amint megérkezünk, ezen fogunk dolgozni.
 
Ez a nagydíj más lesz: számos megemlékezés lesz Marco Simoncellire, biztos vagyok benne, hogy nagyon megható lesz. Ez az első alkalom, hogy a tragikus baleset után itt fogunk versenyezni. Ez az ő pályája, az otthona. Számomra megtiszteltetés lenne, ha megnyerhetném az első versenyt ezen a pályát azt követően, hogy róla elnevezték.
 
Üdv:
 
Dani

(Forrás: Repsol)

(Blog-, illetve humorrovatunk bejegyzéseihez hozzászólni az adott bejegyzés címére kattintva lehet, a bejegyzés alatt így megjelenő hozzászólás részen.)

A Te véleményed?
A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Hozzászólások
Partnereink:
Pole pozícióba hozunk!
E-mail:
info@p1race.hu
www.p1race.hu
www.p1race.com
©  2020  www.p1race.com   Minden jog fenntartva
web:
grafika: