Jegyek

Blog

2012
Sep
12
8 éve, 2 hete
(Casey Stoner blogja)

Üdv mindenkinek!

Már jó ideje nem írtam a blogomra, mivel leginkább a pihenésre és ezzel együtt arra koncentráltam, hogy mihamarabb meggyógyuljak. Tizenkét napja, hogy megoperáltak, aminek köszönhetően már jobban érzem magam. Dr. Lam és a Sydney-ben lévő North Shore magánkórház emberei nagyszerű munkát végeztek és mindent megtettek annak érdekében, hogy a körülményekhez képest komfortosan érezzem magam. A műtét után öt nappal már megszabadultam  a kötéstől, amely során rádöbbentem, hogy a vágás a lábamon hihetetlenül kicsi, a duzzanat pedig napról napra egyre kisebb. Az orvosok azt mondták, hogy tulajdonképpen már közvetlenül az operációt követően elkezdhetem terhelni a lábamat, így ennek neki is fogtam, azonban természetesen nagyon óvatosnak és mértékletesnek kell lennem.
 
Természetesen Ally (Stoner kislánya – a szerk.) eléggé lefoglal, amivel egyben eltereli a figyelmemet az egészről, úgyhogy ezért nagyon hálás vagyok neki. Jó dolog ismét Ausztráliában lenni a családdal és a barátokkal, mivel mindenki nagyon segítőkész, amit igen nagyra értékelek.

Csütörtökön lesz egy kontroll vizsgálatom, azonban azt minden bizonnyal továbbra sem fogják tudni, hogy pontosan mikor térhetek vissza és versenyezhetek ismét. Ahogyan azt már korábban is mondtam, nekem megvannak ugyan a céljaim ezzel kapcsolatban, azonban sok múlik azon is, hogy hogyan gyógyul a bokám. Ami viszont elég frusztráló az az, hogy akár folytathattam is volna a versenyzést, azonban ha ismét elesek, akkor jóval nagyobb baj is történhetett volna.
 
A következő hétvégén egy kis kiruccanás végett Sandown-ba megyünk egy V8 Supercar versenyre, amit már nagyon várok, hiszen jó lesz végre egy kicsit kimozdulni a lakásból és összefutni a barátokkal. Remélhetőleg a gyógyulásommal kapcsolatban nem lesznek gondok, vagyis minden a terv szerint halad majd és minél hamarabb ismét versenyezhetek.

(Forrás: Repsol)

(Blog-, illetve humorrovatunk bejegyzéseihez hozzászólni az adott bejegyzés címére kattintva lehet, a bejegyzés alatt így megjelenő hozzászólás részen.)

A Te véleményed?
A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Hozzászólások
Partnereink:
Pole pozícióba hozunk!
E-mail:
info@p1race.hu
www.p1race.hu
www.p1race.com
©  2020  www.p1race.com   Minden jog fenntartva
web:
grafika: