Jegyek

Blog

2012
Nov
13
7 éve, 10 hónapja
(Casey Stoner blogja)
 
Sziasztok!
 
Valenciából írom blogomat, nemrég pakoltuk össze a kamiont, a motorhome-ot, délután elindulunk Svájcba. Összepakolva a - 2012-ben - pole pozíciókért kapott óráimat, trófeákat, elrendezve a ruháimat, csizmáimat, egyre jobban kezd beütni a visszavonulásom ténye. Nem vagyok emocionális fajta, de most azért egy kicsit el vagyok érzékenyülve. A csapatom olyan volt, mint a második családom, a pálya, mint a második otthonom, ez így van, amióta csak az eszemet tudom, úgyhogy furcsa lesz nem közöttük lenni, amikor 2013-ra készülnek a teszteken.
 
A futam meglehetősen frusztrálóan alakult, bárcsak szép idő lett volna, száraz körülmények az utolsó versenyemen, de az időjárással kapcsolatosan azt hiszem, Phillip Islanden az összes szerencsémet felhasználtam! Tényleg nem nagyon akartam kimenni és esős körülmények között versenyezni itt Valenciában, így abszolút elégedett vagyok azzal, hogy az utolsó nagydíjamon dobogóra állhattam. Eljött néhány ausztrál jó barátom is, Chaz (Davies) és a barátnője is meglátogatott. Még ha a pályán nem is volt ideális ez a hétvége, jó volt, hogy néhány barát körülöttem volt, eljöttek a vasárnap esti díjátadó ceremóniára is. Hiányzik a társasági élet, ez egyértelműen olyan terület, amiben nagyon sok lesz a bepótolnivalóm az elkövetkező időszakban.
 
Nagyon hosszú volt ez az elmúlt pár hét, fellélegeztem most, hogy a szezon véget ért anélkül, hogy a bokám újra megsérült volna. Csalódott vagyok, hogy a sérülésem miatt nem tudtam a legvégén is a bajnoki címért harcolni, de megesik az ilyen, ezzel kell együtt élnem. Balszerencsés, hogy így alakult az utolsó évem a MotoGP-ben.
 
Most elindulunk hazafele, kipakolom a bőröndjeimet, és egyszerűen csak otthon leszünk, együtt mint egy család.
 
Ez az utolsó blogbejegyzésem a Repsol oldalán, hálás vagyok minden kommentért és Tweet üzenetért, amit kaptam. Köszönök minden támogatást, amit a karrierem során tőletek, szurkolóktól kaptam, továbbá köszönöm mindenkinek és minden szponzornak, akik mindezt lehetővé tették. Biztos vagyok benne, hogy jövőre elmegyek 1-2 versenyre, azt hiszem egy hideg és esős futamot fogok választani, amikor én boldogan szürcsölhetek egy bögre teát, míg a pilóták felsorakoznak a versenyhez…
 
Köszönöm még egyszer.
Casey

(Forrás: Repsol)

(Blog-, illetve humorrovatunk bejegyzéseihez hozzászólni az adott bejegyzés címére kattintva lehet, a bejegyzés alatt így megjelenő hozzászólás részen.)

A Te véleményed?
A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Hozzászólások
Partnereink:
Pole pozícióba hozunk!
E-mail:
info@p1race.hu
www.p1race.hu
www.p1race.com
©  2020  www.p1race.com   Minden jog fenntartva
web:
grafika: