Jegyek

Blog

2012
Oct
30
7 éve, 10 hónapja
(Dani Pedrosa blogja)
 
Helló!
 
Mai blogomat azzal szeretném kezdeni, hogy mindenkinek megköszönöm a támogatást, amit az egész szezonon keresztül kaptam. Vasárnap a futam nem úgy alakult, ahogy szerettük volna, de az az igazság, hogy így is büszke vagyok arra, ahogyan a legvégéig harcoltunk, különösen hálás vagyok a csapatomnak, a családomnak, a barátaimnak, és mindenkinek, akik versenyről versenyre egyre csak bátorítottak.
 
A dolgunk egyértelmű volt, addig harcolni a bajnoki címért, amíg arra csak esély van, és bár már csak egy verseny van hátra, összességében pozitívan tekintek vissza a szezonra. Nagyon büszke vagyok arra, amit a csapat elért. Hat futamot nyertünk, és szinte a legvégéig esélyesek voltunk.
 
Olyan szezonon vagyok túl, és erről biztosítalak titeket, amiben nagyon sokat tanultam, fejlődtem, úgy szakmailag, mint emberileg. Szeretnék gratulálni Marcnak, Jorgének, a Moto2 és a MotoGP bajnokának, nagyszerű szezonjuk volt, mindketten megérdemelték a bajnoki címet. Most otthon pihenünk egy kicsit a hosszú utazás után, utána pedig Chestére koncentrálunk, mert a szezon még nem fejeződött be.
 
Úgy akarom teljesíteni az utolsó versenyt, mint a korábbiakat. Phillip Islanden tudtuk, hogy bonyolult lesz, de a rajttól fogva harcoltunk, Chestében is így fogunk tenni. Remélem, hogy az idei hetedik futamgyőzelmet nektek ajánlhatom, azoknak, akik az elsőtől az utolsó nagydíjig támogattatok.
 
Találkozunk Chestében!
Dani

(Forrás: Repsol)

(Blog-, illetve humorrovatunk bejegyzéseihez hozzászólni az adott bejegyzés címére kattintva lehet, a bejegyzés alatt így megjelenő hozzászólás részen.)

A Te véleményed?
A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Hozzászólások
Partnereink:
Pole pozícióba hozunk!
E-mail:
info@p1race.hu
www.p1race.hu
www.p1race.com
©  2020  www.p1race.com   Minden jog fenntartva
web:
grafika: