Jegyek

Blog

2012
Oct
30
7 éve, 10 hónapja
(Casey Stoner blogja)
 
Sziasztok!

Micsoda hihetetlen hétvége. Nem tudom eléggé megköszönni nektek – az összes szurkolónak, aki eljött az utolsó Phillip Island-i versenyemre, hogy támogasson, elképesztő volt. Nem vagyok egy érzelgős fajta, de vasárnap az utolsó körben a szurkolókat figyelni, nagy hatással volt rám, nagy dolog volt ez számomra. Köszönöm, sosem fogom elfelejteni.
 
A hétvége a 3-as kanyar elnevezésével kezdődött, nem is fogtam fel mi történik, egészen addig, míg Andrew Foxszal ott nem álltam a kanyarban. Egy csodálatos trófeával ajándékoztak meg, aminek a közepébe 27 gyémánttal van körberakva: Stoner Corner. Egész életemben kiemelt helye lesz ennek, rendkívüli megtiszteltetés, büszke vagyok arra, hogy ausztrál vagyok.
 
Öt hektikus nap után most pihenek egy kicsit, visszarepülök Európába, hogy felkészüljek karrierem utolsó versenyére, Valenciában.
 
Még egyszer köszönöm a Twitteren, a blogomon és a személyesen átadott jókívánságaitokat, gratulációkat. Nagyon különleges támogatásban részesítettetek.
 
Találkozunk legközelebb!
 
Casey

(Forrás: Repsol)

(Blog-, illetve humorrovatunk bejegyzéseihez hozzászólni az adott bejegyzés címére kattintva lehet, a bejegyzés alatt így megjelenő hozzászólás részen.)

A Te véleményed?
A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Hozzászólások
Partnereink:
Pole pozícióba hozunk!
E-mail:
info@p1race.hu
www.p1race.hu
www.p1race.com
©  2020  www.p1race.com   Minden jog fenntartva
web:
grafika: