Jegyek

Blog

2012
Dec
03
7 éve, 9 hónapja
(Marc Marquez blogja)
 
Sziasztok!
 
Ma búcsút veszek tőletek, de csak az idei évre. Hamarosan újra jelentkezem, amikor is több ezer kilométert megteszek a MotoGP kategóriájú motoromon.
 
Most pihenünk néhány hetet, Karácsonykor egy kis időt a családommal töltök. Kikapcsolódni is kell valamikor. Persze nem lazítunk túl sokáig, mert januárban, az ünnepek után kemény munka vár ránk.
 
2012-ből már csak néhány nap van hátra, de nem panaszkodom. Felejthetetlen év volt az idei. Felállítottunk egy célt magunk elé, ami nem volt más, mint feljutni a MotoGP-be, bajnoki címmel a zsebünkben. Ám az elején elég nehezen alakultak a dolgok, a látásproblémáim miatt. De ez volt az az időszak, amikor éreztem, mindannyian mögöttem álltok. A jó időkben is mindig mellettem voltatok, de amikor bonyolultabbak lettek a dolgok, megmutattátok, hogy Ti vagytok a legjobb szurkolók közel s távol, és sosem hagytok cserben. Nagyon szépen köszönöm!
 
Ezek után szeretnék köszönetet mondani a csapatomnak is a munkájukért, a szponzoraim segítségével lehetőségünk nyílt arra, hogy egy nagyon nehéz bajnokságban harcolhatunk, igen kemény riválisokkal. A végén pedig sikerült elérni a célunkat.
 
A legnagyszerűbb jutalom mindezért a kemény munkáért az volt, hogy az álmom valóra vált: a Repsol Honda Team tagja lettem. Merthogy ez ennyire egyszerű: úgy élem meg mindezt mint egy csodás jutalmat, amiről kicsi korom óta álmodok.
 
Az első két szabadedzésen, Valenciában és Malajziában nem volt sok szerencsém az idővel, de azt így is megtapasztalhattam, hogy ez valami állati: a motor, a csapat, az egész kategória. Most nagyon sok mérnök dolgozik körülöttem. Kész vagyok a legjobb formámat hozni, és nagyon keményen dolgozni, hogy kihasználhassam ezt a nagyszerű lehetőséget, amit kaptam. A motoron sok időmbe fog kerülni, hogy hozzászokhassak ehhez a géposztályhoz, még csak most kezdtünk neki, de az első benyomásaim jók.
 
Most pedig nagyszerű kezdetet kívánok mindenkinek 2013-ra, élvezzétek az ünnepeket, Boldog Karácsonyt! Én is így teszek!
 
Ölelek mindenkit!
Marc

(Forrás: Repsol)

(Blog-, illetve humorrovatunk bejegyzéseihez hozzászólni az adott bejegyzés címére kattintva lehet, a bejegyzés alatt így megjelenő hozzászólás részen.)

A Te véleményed?
A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Hozzászólások
Partnereink:
Pole pozícióba hozunk!
E-mail:
info@p1race.hu
www.p1race.hu
www.p1race.com
©  2020  www.p1race.com   Minden jog fenntartva
web:
grafika: