Jegyek

Blog

2012
Nov
12
7 éve, 10 hónapja
(Dani Pedrosa blogja)
 
Helló!
 
Valenciából írok nektek, itt leszünk még néhány napig. Nagyszerű hétvégénk volt, egy izgalmas és különleges versennyel. Nagyon örülök, hogy egy újabb nektek szóló győzelemmel tudtam befejezni a szezont.
 
Az edzések pénteken és szombaton is nagyon jól mentek. Körrekordot futottunk szombaton, és nagyon magabiztosak voltunk, bár esőt jósoltak vasárnapra. Akárhogy is, ahogy közeledett a verseny, láttuk, hogy nem esik több eső, a pálya fel tud száradni. De ez persze nem ennyire egyszerű a mi szempontunkból.
 
Az igazság az, hogy a chestei pályának mindig sok időbe tellett felszáradni, és most az új aszfalton, ami nagyon sötét, semmi támpontod nincs. Ezért úgy döntöttünk, hogy biztonságra utazunk, és az esőgumikat tesszük fel.
 
De a 15 perc alatt, amit a rajtrácson töltöttünk, láttam, hogy kezd felszáradni, és amikor megtettem a felvezető kört, úgy döntöttem lecserélem a motort arra, ami a száraz gumikkal volt felszerelve. És ahhoz, hogy ezt megtegyük, ez volt a legjobb pillanat, mert így vesztettük a lehető legkevesebb időt.
 
Biztosan láttátok, mi történt a futamon. Szerintem a kulcstényező az volt, hogy egész hétvégén mindenki másnál sokkal gyorsabbak voltunk. Sikerült csökkenteni a különbséget Jorge Lorenzóhoz, az éllovashoz képest, méghozzá igen gyorsan és időben, körülbelül egyperces hátrányban voltunk azokkal, akikkel a bokszból indultunk.
 
Nagyon pozitív szezont zártunk, közel voltunk ahhoz, hogy elérjük a célunkat, így azt gondolom, jó munkát végeztünk. Mindenkinek szeretném megköszönni, aki Chestében nekünk szurkolt, és főképp azoknak, akik egész évben velünk voltak, nekik azt mondhatom, hogy a következő szezon most kezdődik, mi pedig minden eddiginél keményebben fogunk dolgozni.
 
Ma, holnap és holnapután edzést tartunk. Az előrejelzések szerint rossz lesz az időjárás, talán holnap délelőtt még jó lesz, ezért korán kezdünk, hogy haladhassunk.
 
Üdv mindenkinek!
Dani

(Forrás: Repsol)

(Blog-, illetve humorrovatunk bejegyzéseihez hozzászólni az adott bejegyzés címére kattintva lehet, a bejegyzés alatt így megjelenő hozzászólás részen.)

A Te véleményed?
A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Hozzászólások
Partnereink:
Pole pozícióba hozunk!
E-mail:
info@p1race.hu
www.p1race.hu
www.p1race.com
©  2020  www.p1race.com   Minden jog fenntartva
web:
grafika: