Jegyek

Blog

2012
Jul
09
8 éve, 2 hónapja
(Casey Stoner blogja)

Üdv újra!

Nos, ez úgy ahogy van egy kemény hétvége volt. A hét elejét az asseni esést követő regenerálódással töltöttem, próbáltam a lehető legjobb formába kerülni a sachsenringi futamra. Az 1. szabadedzésen első helyet elérve, jól éreztem magam, valamennyi fájdalmam volt, de ez nem volt hatással a motorozásomra. Németországban ismét különös volt az időjárás, és ez megnehezítette a hétvégénket.

A verseny napján, hogy őszinte legyek, nagyon jónak tartottunk mindent. A csapat nagyszerű munkát végzett a motor felkészítésével, abszolút tartani tudtam Dani tempóját. Az utolsó körhöz érve úgy éreztem, hogy az utolsó kanyarban ott a lehetőség az előzésre, hogy aztán enyém lehessen a győzelem, de sajnos az utolsó kanyarig már nem jutottam el! Furcsa egy esés volt, teljesen váratlanul ért, de ilyen dolgok megtörténnek. Az egész csapatot sajnálom, mert keményen dolgoztak egész hétvégén.

Most már Svájcban vagyok, itthon töltök néhány napot, mielőtt szerdán elutazok Mugellóba. Nagyon várom már, hogy menjünk, onnan szeretném folytatni, ahol az esés miatt fel kellett adnom, szeretnék jó pár pontot szerezni!

Találkozunk legközelebb!

Casey

(Forrás: Repsol)

(Blog-, illetve humorrovatunk bejegyzéseihez hozzászólni az adott bejegyzés címére kattintva lehet, a bejegyzés alatt így megjelenő hozzászólás részen.)

A Te véleményed?
A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Hozzászólások
Partnereink:
Pole pozícióba hozunk!
E-mail:
info@p1race.hu
www.p1race.hu
www.p1race.com
©  2020  www.p1race.com   Minden jog fenntartva
web:
grafika: