Jegyek

Blog

2012
Oct
22
7 éve, 11 hónapja
(Marc Marquez blogja)
 
Sziasztok!
 
Egy újabb olyan hétfői napon írok nektek, amikor két verseny között vagyunk. A múlt hétvége különös volt, mert az eső egy kicsit jobban esett a szokásosnál, mi viszont száraz futamra számítottunk! De az eső eleredt, amikor a Moto3-as versenynek vége lett, és utána egész nap nem állt el. azt pedig mindannyian tudtuk, hogy ilyen körülmények között bármi megtörténhet.
 
Az igazság az, hogy meglehetősen magabiztosan üldöztem az élbolyt, koncentrálva és kontrolláltan motoroztam, de egy kis hiba véget vetett a versenyemnek. Ilyen dolgok megtörténnek az esőben. Kár érte, hogy így nem tudtam Malajziában megszerezni a bajnoki címet, de nincs mi miatt aggódnunk: az ausztráliai versenyre koncentrálunk, mindent megteszünk majd ott, ami tőlünk telik.
 
Ali várom a Phillip Island-i futamot. Ahogy azt tudjátok, ez és az aragóniai pálya a kedvenceim. Ez egy olyan helyszín, ahol nagyon magabiztosan motorozok, és nagyon jó emlékeim vannak erről a pályáról. Tavaly az utolsó helyről rajtoltam, és a dobogón zártam, bár ezen a hétvégén azért nyugodtabb versenyt szeretnék futni.
Még most is Ázsiában vagyunk, mert csak kedden utazunk Ausztráliába. A malajziai hőségből és magas páratartalmú levegőjéből a hideg Melbourne-be megyünk.
 
Nem akarok elbúcsúzni anélkül, hogy ne nyilvánítsak részvétet Ginés (Guirado, korábbi vezető mérnök, a MotoGP paddockjának vendéglátásért felelős vezetője - a szerk.) családjának. Nagyszerű ember volt. Engem és a családomat is mindig nagyszerűen kezelte. Mindenkinek nagyon fog hiányozni.

(Forrás: Repsol)

(Blog-, illetve humorrovatunk bejegyzéseihez hozzászólni az adott bejegyzés címére kattintva lehet, a bejegyzés alatt így megjelenő hozzászólás részen.)

A Te véleményed?
A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Hozzászólások
Partnereink:
Pole pozícióba hozunk!
E-mail:
info@p1race.hu
www.p1race.hu
www.p1race.com
©  2020  www.p1race.com   Minden jog fenntartva
web:
grafika: