Jegyek

Blog

2012
Aug
13
8 éve, 1 hónapja
(Dani Pedrosa blogja)

Sziasztok!
 
A szezon első fele a Laguna Seca-i versennyel zárult. A célunk az volt, hogy az évad első szakaszban ne hibázzunk, és ezt el is értük: minden hétvégén a dobogóért harcoltunk, és amikor csak lehetséges volt, megpróbáltunk győzni.
 
A Laguna Seca-i verseny nem úgy ment, ahogy szerettük volna, nem volt meg bennünk az a plusz, hogy az első helyért harcolhassunk, de keményen dolgozunk és a jó irányba tartunk. Nemsokára kezdődik a naptár legfontosabb része, jobban oda kell figyelnünk a riválisainkra, mint eddig bármikor. Az a helyzet, hogy minden jel egy nagyon szoros bajnoki finisre utal, izgalmas lesz, nem gondoljátok?
 
Ez a néhány hét szünet nagyon hasznos volt. Nem volt túl hosszú, de ahhoz elég volt, hogy pihenjünk és a családunkkal legyünk. És, ami a legfontosabb, visszanyertem az erőmet a szezon második részére.
 
A következő hétvégén Indianapolisban leszünk, egy különleges pályán, ami szintén legendás minden amerikai számára. Figyelnünk kell az aszfalt felületére, a motor beállításaira, mert ezek is nagyon fontosak ott.
 
A pálya első része lassú, de a középső szakaszban felgyorsul, nem túlzottan, de azért átlag felett. Olyan, mintha két versenyből állna a futam: egy lassabb és egy gyorsabb részből. Különleges a pálya, a futamok pedig meglehetősen hosszúak.
 
Remélem, jövő hétfőn jó hírekkel szolgálhatok.
 
Minden jót!
 
Dani

(Forrás: Repsol)

(Blog-, illetve humorrovatunk bejegyzéseihez hozzászólni az adott bejegyzés címére kattintva lehet, a bejegyzés alatt így megjelenő hozzászólás részen.)

A Te véleményed?
A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Hozzászólások
Partnereink:
Pole pozícióba hozunk!
E-mail:
info@p1race.hu
www.p1race.hu
www.p1race.com
©  2020  www.p1race.com   Minden jog fenntartva
web:
grafika: