Jegyek

Blog

2012
Jul
02
8 éve, 2 hónapja
Alig van időnk kikapcsolódni a Holland Nagydíj után, máris összecsomagoltunk, hogy nekivágjunk az újabb versenynek, ezen a hétvégén a Sachsenringen. A múlt hétvégi futamból tanultunk néhány dolgot.
 
Jó hétvégénk volt Hollandiában, az edzés nagyon jól ment, az egész csapat jól dolgozott. A beállítás nem volt annyira jó, mint szerettük volna, és ez azt eredményezte, hogy gondunk volt a versenyen.
 
Casey gyors tempót diktált, nem tudtam a végéig nyomás alatt tartani, mint ahogy szerettem volna. Tudjuk, mennyire fontosak lesznek ezek a pontok, amit Assenben szereztünk, év végén. Sosem örülünk, ha egy kollégánk bukik, de az ilyenek megtörténnek a versenyeken, néha egy esés a kezedre játszik, néha nem. Ez úttal Jorge bukása azt jelentette, hogy most már csak 19 pontra vagyok Casey mögött az összetettben.
 
Most már Németországra kell koncentrálnunk, a pontszerzésre, aztán meglátjuk, hogy a győzelemért is harcolhatunk-e. A legjobbunkat igyekszünk nyújtani, hogy erre esélyünk legyen, és minél közelebb legyünk az éllovasokhoz, ezzel pedig év végén a bajnoki címre is. csütörtökön már a Sachsenringen leszünk a csapattal. A gyors asseni pályáról most a naptár egyik leglassabbjára váltunk. A koncentráció fenntartása lényeges lesz.
 
Mellékesen, egy barátomnál vasárnap megnéztem az Európa-bajnokság döntőjét, nagyon élveztük Spanyolország briliáns játékát és győzelmét. Egy újabb serleg a nemzeti tizenegynek, már-már szokásunkká válik. Innen szeretnék gratulálni nekik, mindegyik csapattagnak külön-külön. Szép volt Bajnokok!
 
Üdv!
 
Dani

(Forrás: Repsol)

(Blog-, illetve humorrovatunk bejegyzéseihez hozzászólni az adott bejegyzés címére kattintva lehet, a bejegyzés alatt így megjelenő hozzászólás részen.)

A Te véleményed?
A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Hozzászólások
Partnereink:
Pole pozícióba hozunk!
E-mail:
info@p1race.hu
www.p1race.hu
www.p1race.com
©  2020  www.p1race.com   Minden jog fenntartva
web:
grafika: