Jegyek

Blog

2012
Oct
01
7 éve, 11 hónapja
(Marc Marquez blogja)
 
Sziasztok!
 
Egy furcsa hétvégén vagyunk túl. Rossz idő volt pénteken és szombaton is, ami azt jelentette, hogy végig vizes pályán kellett edzenünk, úgy, hogy tudtuk, vasárnap napos idő lesz.
 
Ez azt jelentette, hogy nem tudtunk annyit dolgozni a beállításokon, amennyit szerettünk volna, bár ezzel minden pilóta így volt. Akárhogy is, már péntektől fogva jó előérzetünk volt. szombaton kicsit visszaestünk, így nem tudtunk a pole pozícióért harcolni, de boldog vagyok, mert a csapat az idővel harcolt, hogy megoldja a problémát, és jól dolgoztak, még akkor is, ha a végén nem tudtam javítani a köridőn.
 
Vasárnap tehát a hetedik helyről indultunk, én egyre feljebb léptem, míg végül utolértem az élbolyt. A csatám Iannonéval akadályozott meg abban, hogy a győzelemért harcolhassak, mivel mire túljutottam rajta, Pol Espargarónak már akkora előnye volt, hogy lehetetlen volt utolérnem. Ezért a vége felé inkább úgy döntöttem, hogy a második hely megvédésére koncentrálok.
 
Ez a második helyezés nagyon fontos a bajnoki cím szempontjából. Nektek ajánlom ezt a dobogós helyezést, mert egész hétvégén bátorítottatok engem, már csütörtöktől fogva.  Ahogy nap nap után fogadtatok engem a garázsunk előtt, az hihetetlen volt.
 
A fizikai kondíciómon kell javítanom, teljesen fitnek kell lennem, mert most jön a szezon ázsiai része. Három egymást követő hétvége, nagyon kemény lesz, és persze nagyon fontos is, a bajnokság szempontjából.
 
Ölelek mindenkit!
Marc

(Forrás: Repsol)

(Blog-, illetve humorrovatunk bejegyzéseihez hozzászólni az adott bejegyzés címére kattintva lehet, a bejegyzés alatt így megjelenő hozzászólás részen.)

A Te véleményed?
A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Hozzászólások
Partnereink:
Pole pozícióba hozunk!
E-mail:
info@p1race.hu
www.p1race.hu
www.p1race.com
©  2020  www.p1race.com   Minden jog fenntartva
web:
grafika: