Jegyek

Blog

2012
Jul
02
8 éve, 2 hónapja
Sziasztok!
 
Nem tudjátok, mennyire vártam már, hogy megírhassam az e heti blogom, és elmondhassam, mennyire örülök annak, hogy az idei bajnokságban egy újabb győzelmet szereztem. Az igazság az, hogy kellett egy olyan győzelem, mint ez.
 
Az első dolgom az, hogy még egyszer megköszönöm az egész csapatnak a hétvégén nyújtott nagyszerű munkát, a jó beállításokat, és hogy ilyen jól mentek a dolgok Assenben. Bonyolult hétvége volt, ez pedig még értékesebbé teszi a győzelmet. Elégedettek lehetünk a munkánkkal.
 
Ráadásul, a megszerzett pontok mellett, nagyon boldog vagyok, hogy a szurkolók ilyen versenyt láthattak. Nagyszerű csatát vívtam, előbb Reddinggel, aztán Iannonéval. Minden győzelem fontos, de nyerni egy olyan történelmi pályán, mint Assen, olyan teljesítményt mutatva, mint szombaton, mindig kiemelkedő.
 
Most már Németországra kell gondolnunk, azért kell harcolnunk, hogy a kategória élén maradjunk. Nem lesz egyszerű, mert a Sachsenring nagyon speciális pálya, ahol nagyon fontos a koncentráció. És mi több, ahogy az idén megfigyelhető minden futamon, a mezőny nagyon versenyképes. Egy picit sem pihenhetünk, ha meg akarjuk nyerni a világbajnokságot.
 
Csütörtökön utazunk Németországba, addig kemény edzéssel töltöm a napokat, hogy a lehető legfittebben menjek a Sachsenringre.
 
Mielőtt elbúcsúzok, szeretnék gratulálni a nemzeti csapatunknak az Európa-bajnokság megnyeréséért. Otthon voltam, a családom és barátok társaságában élveztem a játékukat. Gratulálok! Ti vagytok a legjobbak!
 
Üdv!

(Forrás: Repsol)

(Blog-, illetve humorrovatunk bejegyzéseihez hozzászólni az adott bejegyzés címére kattintva lehet, a bejegyzés alatt így megjelenő hozzászólás részen.)

A Te véleményed?
A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Hozzászólások
Partnereink:
Pole pozícióba hozunk!
E-mail:
info@p1race.hu
www.p1race.hu
www.p1race.com
©  2020  www.p1race.com   Minden jog fenntartva
web:
grafika: