Jegyek

Blog

2012
Jul
09
8 éve, 2 hónapja
(Marc Marquez blogja)

Szép napot!
 
Ma nagyon jó hangulatban vagyok, a Német Nagydíj ugyanis nagyon jól ment. A csapat nagyszerű munkát végzett, megszereztük a pole-t is, mint ahogy néhány nagyon fontos pontot a bajnokságban.
 
Az eredmény rendkívül kielégítő. Az edzésen nagyot estem, de szerencsére nem sérültem meg, és már tudjuk, hogyan oldjuk meg az ilyen jellegű problémákat, mit tegyünk rossz időben, ami olykor tényleg szörnyű volt.
 
A sachsenringi pályát nem kifejezetten szeretem, bizonyos szektorai nem egészen kedvenceim, de az el kell ismernem, hogy jól tudok itt menni. Tavaly is jó eredményt hoztunk itt össze, így nem panaszkodhatunk.
 
Meg kell őriznünk a koncentrációnkat, mivel a futamok sűrűn és gyorsan jönnek egymás után. Szerdán Mugellóba utazunk, a szünet előtti utolsó versenyre. A pilóták számára nincs megállás!
 
A legfontosabb dolog az, hogy ugyanilyen keményen dolgozzunk tovább, jó eredményt szerezzünk, így a szünidőnek a kategóriát vezetve vághassunk neki, és ha lehet, még nagyobb különbséggel azokhoz képest, akik meg akarnak fogni.
 
Marc

(Forrás: Repsol)

(Blog-, illetve humorrovatunk bejegyzéseihez hozzászólni az adott bejegyzés címére kattintva lehet, a bejegyzés alatt így megjelenő hozzászólás részen.)

A Te véleményed?
A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Hozzászólások
Partnereink:
Pole pozícióba hozunk!
E-mail:
info@p1race.hu
www.p1race.hu
www.p1race.com
©  2020  www.p1race.com   Minden jog fenntartva
web:
grafika: