Jegyek

Blog

2012
Aug
21
8 éve, 1 hónapja
(Casey Stoner blogja)

Sziasztok!
 
Még mindig Amerikában vagyok, szerdán repülünk el egy nagyon rosszul alakult hétvége után Indianapolisból.
 
Magabiztosan és kipihenten vágtam neki a hétvégének egy nagyszerű nyári szünet után, és habár volt néhány gondunk a pénteki 2. szabadedzésen, magabiztosak voltunk az időmérőt illetően, egy jó versenyben reménykedtünk. De minden rosszra fordult, amikor volt egy nagy high side esésem, az időmérő 10. percében. A pálya orvosai a Methodist Kórházból nagyszerűek voltak, ahogyan a kollégáik is a kórházban, néhány kilométerre a pályától. Tudtam, hogy nagy a baj, annak ellenére, hogy az első röntgen képeken nem látszódott a törés, ismerem a testem. Aztán beigazolódott a félelmem. Voltam MRI-n, egy specialista pedig megerősítette, hogy az összes szalag elszakadt a bokám körül, valamint több ponton is eltört a csontom.
 
Szombat este nem aludtunk sokat, és vasárnap már korán reggel megérkeztünk a pályára, hogy bemenjünk az orvosokhoz. Rögzítették a bokámat, én pedig nekivágtam a bemelegítő edzésnek. Elképesztően fájdalmas volt, de úgy gondoltam, hogy még több fájdalomcsillapítóval eljutok a rajtrácsig. Az orvosok megerősítették, hogy a motorozásnál jelentkező mozdulatok nem fognak rontani a sérülésem állapotán, kivéve, ha megint elesek. A verseny kemény volt, a fájdalomcsillapítók hatása pedig idővel elmúlt. Azon a ponton már nem tudtam mit tenni, örültem, hogy beértem a motorral a célba, szereztem néhány pontot és biztonságban végig tudtam menni.
 
Természetesen, mikor máskor történik az ilyen, ha nem az egymás után következő versenyeknél, de hát így van ez. Elmegyünk Brnóba, meglátjuk, mit tudunk tenni. Az Ausztráliában élő orvosom, aki specialistája az ilyen eseteknek, megnézi az MRI és röntgen képeket, és az elkövetkező néhány napban dönt a kezelésem mikéntjéról.
 
Szomorú befejezése volt ez a nagyszerű amerikai kiruccanásunknak, de hálás vagyok a csapatom támogatásáért és az orvosi csapat segítségéért.
 
Találkozunk Brnóban!
 
Casey

(Forrás: Repsol)

(Blog-, illetve humorrovatunk bejegyzéseihez hozzászólni az adott bejegyzés címére kattintva lehet, a bejegyzés alatt így megjelenő hozzászólás részen.)

A Te véleményed?
A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Hozzászólások
Partnereink:
Pole pozícióba hozunk!
E-mail:
info@p1race.hu
www.p1race.hu
www.p1race.com
©  2020  www.p1race.com   Minden jog fenntartva
web:
grafika: