Jegyek

Blog

2012
Oct
15
7 éve, 11 hónapja
(Dani Pedrosa blogja)
 
Hello!

Ma Szingapúrból írok nektek. Szerdáig leszünk itt, utána megyünk Malajziába.
Nagyon keményen kellett dolgoznunk ezen a héten Japánban. Alig vártuk, hogy Motegiben versenyezhessünk, a Honda hazai pályáján, de már pénteken láttuk, hogy Jorge és a Yamahája nagyon jól összhangban volt, nagyon erősek voltak.
 
Szombaton némi vibrációt tapasztaltunk, és bár pole-ért mehettünk, tudtuk, hogy megoldást kell találnunk a problémára. A csapat nagyon keményen dolgozott, és vasárnapra mindent megoldottunk, a futam pedig tökéletesen ment.
Jorge erősen kezdett, számítottam rá, hiszen egész hétvégén nagyon gyors volt, az összes edzés első pillanatától fogva. Sikerült tartanom a tempóját, és amikor végül meg tudtam előzni, azt éreztem, hogy egy picivel gyorsabb vagyok. Nagyon gyors lefolyású volt a futam, sokszor megdöntöttük az előző körökben felállított körrekordot.
 
Elégedett vagyok, megtettük, amit tudtunk, teljesítettük a kitűzött célt: újabb futamot nyertünk. Most Malajziára kell fókuszálnunk, ahol újabb csata vár ránk a győzelemért.
 
Most jön a trópusi hőség. Motegiben az időjárás nem volt túl rossz, de a délelőtti órákban 13-14 Celsius fokkal magasabb a hőmérséklet. Malajziában már reggel körülbelül 25 fok van, délután akár a 34-35 fokot is el tudja érni a hőmérő higanyszála. Aztán ott van a napi esőzés, ami miatt különösen nehéz megtalálni a megfelelő beállításokat, sok mindent szem előtt kell tartani, ide sorolva magát a pályát is, hogy vasárnap jó eredményt tudjunk elérni.
 
Még egy dologra nagyon oda fogunk figyelni, és ez az étel. Jobban szeretek a szálláson enni, és a szokásos diétát tartani, ha nem változtat az ember, akkor könnyebb elkerülni a problémákat. De Malajziában, ahogy Japánban is az ételek nagyon különböznek a megszokottól, persze aki akarja, ki tudja próbálni.
 
Üdv!
 
Dani

(Forrás: Repsol)

(Blog-, illetve humorrovatunk bejegyzéseihez hozzászólni az adott bejegyzés címére kattintva lehet, a bejegyzés alatt így megjelenő hozzászólás részen.)

A Te véleményed?
A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Hozzászólások
Partnereink:
Pole pozícióba hozunk!
E-mail:
info@p1race.hu
www.p1race.hu
www.p1race.com
©  2020  www.p1race.com   Minden jog fenntartva
web:
grafika: