Jegyek

Blog

2012
Nov
19
7 éve, 10 hónapja
(Marc Marquez blogja)
 
Sziasztok!
 
A múlt hét nagyon különleges volt. Miután megnyertük a világbajnoki címet, eljött a szezonzáró gálaest, melyet már mindannyian nagyon vártunk. Hétfőn megnéztem az új boxom és a csapatom. Hihetetlen volt. Minden sokkal nagyobb, mint amire számítottam.
 
Az időjárás eleinte nem volt túl jó. A második nap mehettünk csak pályára, és akkor is csak későn.
 
Egy kicsit stresszes volt, többször le és fel húzgáltam a bőrruhámat, várva, hogy na most majd ki lehet menni, sokára jött el az a pillanat. Tudtam, hogy ha nem áll el az eső, akkor heteket kell várnom, hogy az első alkalommal kipróbálhassam a motort. Mondtam Santinak, hogy csak egy kört engedjen teljesíteni, de nem tudtam meggyőzni, az első alkalommal a pályának száraznak kell lennie.
 
Szerencsére a nap végére kisütött a nap, végre kigurulhattam a bokszból. Mekkora öröm! Minden egyes megtett kört nagyon élveztem. Az utolsó kanyarból kijövet éreztem, hogy a motor eleje elemelkedik a földtől, úsztam a levegőben, nem értem hozzá az aszfalthoz, szenzációs volt! Elképesztő dolog ekkora erőt érezni a kezeimben, egyszerűen hihetetlen, leírhatatlan.
 
Sepangban lesz a következő teszt a hónap végén, már alig várom, hogy újra visszaülhessek erre a Hondára. Az első élményem az új csapatommal szintén fantasztikus volt. Santival, Carlosszal és Emilióval lenni mindig természetesen nagy segítség.
 
Holnap Japánba utazunk. Aztán pedig, ahogy mondtam, irány Sepang. Alig várom!
 
Ölellek Titeket!
Marc

(Forrás: Repsol)

(Blog-, illetve humorrovatunk bejegyzéseihez hozzászólni az adott bejegyzés címére kattintva lehet, a bejegyzés alatt így megjelenő hozzászólás részen.)

A Te véleményed?
A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Hozzászólások
Partnereink:
Pole pozícióba hozunk!
E-mail:
info@p1race.hu
www.p1race.hu
www.p1race.com
©  2020  www.p1race.com   Minden jog fenntartva
web:
grafika: