Jegyek

Blog

2012
Nov
05
7 éve, 10 hónapja
(Marc Marquez blogja)
 
Szép estét mindenkinek!
 
Miután megnyertem a világbajnoki címet, hazafelé vettem az irányt, és az igazság az, hogy az emberek fogadtatása elképesztő volt, sosem fogom elfelejteni.
 
Legalább annyira látványos volt, mint két évvel ezelőtt, a csapatommal ünnepelhettem, valamint a testvéremmel, Alexszel és a csapatával, így ha lehet, még különlegesebb volt az alkalom. Alexnek is nagyszerű szezonja volt, a következő évadban még motiváltabb lesz, mindent meg fog tenni, hogy jól szerepeljen a jövő évi világbajnokságon.
 
Miután visszaértünk, egyből a Városházára mentünk, kiléptem a térre nyíló erkélyre, hogy üdvözöljem a tömeget. A sok szurkoló mellett a sajtó képviselőinek száma is szép volt. Aztán lementünk az utcára, mindannyian azt a pólót vettük fel, amit vasárnap Phillip Islanden is viseltünk, nagyszerű időtöltés volt a helyiek között, pezsgővel locsoltam őket, egy órán át voltam velük.
 
Készültem egy kisebb meglepetéssel a csapatomnak. A szurkolói klubom az utca mögött felállított egy kis színpadot, és amikor megérkeztem, bemutattam az összes csapattagomat, ahogyan azt Pepe Reina is tette. Kedveskedni akartam nekik, mert megérdemlik, nagyon keményen dolgoztak, hogy ez az álom valóra válhasson, így egyesével akartam bemutatniőket.
 
Ezt követően együtt vacsoráztunk a szponzorainkkal, barátainkkal, a szurkolói klubom néhány tagjával. Nagyszerűen szórakoztunk. Nem tudom szavakkal leírni, mennyire hálás vagyok a klub összes tagjának. Egész este meg nem álltak a szervezésben, míg mi ünnepeltünk, ők gondoskodtak róla, hogy minden gördülékenyen menjen, többek ők mint szurkolók. Csak szívből jövő köszönetet tudok nekik mondani.
 
Ezen a hétvégén Chestében tehát újra találkozunk, és remélem, okot tudok szolgáltatni nekik az üdvrivalgásra, és fel tudjuk tenni a habot a tortára, e két felejthetetlen év után. És persze már alig várom, hogy fellépjek a MotoGP-be!
 
Nagy ölelés mindenkinek!
Marc

(Forrás: Repsol)

(Blog-, illetve humorrovatunk bejegyzéseihez hozzászólni az adott bejegyzés címére kattintva lehet, a bejegyzés alatt így megjelenő hozzászólás részen.)

A Te véleményed?
A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Hozzászólások
Partnereink:
Pole pozícióba hozunk!
E-mail:
info@p1race.hu
www.p1race.hu
www.p1race.com
©  2020  www.p1race.com   Minden jog fenntartva
web:
grafika: