Jegyek

Blog

2012
Sep
10
8 éve, 2 hete
(Marc Marquez blogja)

Ez a hétvége különleges volt számomra, mert a testvérem lett a Spanyol Moto3-as Bajnok! Nagyon büszke vagyok rá, ez egy nehéz géposztály, néhány igen kemény ellenféllel, Alex így is bajnok lett. Ez egy nagyon fontos lépés volt a világbajnokság felé. Ezen a héten Misanóba utazik, remélem, hogy jó eredményt tud elérni az új csapatával.
 
Mi már alig várjuk a san marinó-i versenyt, nagyon lelkesek vagyunk a legutóbbi jó eredményünk miatt, bár még mindig úgy állok hozzá a versenyekhez, mintha év eleje lenne. Lépésről lépésre kell haladnunk, ez az egyetlen módja, hogy elérjük a célunkat.
 
Ez egy nagyon különleges nagydíj lesz. Csütörtökön az összes pilóta részt vesz egy borítékolhatóan megható megemlékezésen, Marco Simoncelli tiszteletére. Hiszen a pálya neve is megváltozott: Misano World Circuit Marco Simoncelli. Nagyon hiányzik, nagyszerű pilóta volt és jó ember. Ráadásul idén van két éve, hogy Tomizava Soja is meghalt, pont ezen a pályán. Szóval, ahogy mondtam, ez egy nagyon különleges nagydíj lesz.
 
Van egy meglepetésem számotokra: már én is twitterezek! A megfelelő pillanatra vártunk, hogy én is nekikezdjek, és már nagyon izgatott vagyok, mert így közelebb kerülhetek hozzátok. Olyan korszakban élünk, amikor a közösségi hálók egyre fontosabbá válnak, én pedig nem akarok lemaradni. Úgyhogy az alábbi címen követni tudtok: @marcmarquez93.

(Forrás: Repsol)

(Blog-, illetve humorrovatunk bejegyzéseihez hozzászólni az adott bejegyzés címére kattintva lehet, a bejegyzés alatt így megjelenő hozzászólás részen.)

A Te véleményed?
A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Hozzászólások
Partnereink:
Pole pozícióba hozunk!
E-mail:
info@p1race.hu
www.p1race.hu
www.p1race.com
©  2020  www.p1race.com   Minden jog fenntartva
web:
grafika: