Jegyek

Blog

2012
Sep
17
8 éve, 6 napja
(Marc Marquez blogja)
 
Sziasztok!
 
Egy olyan győzelem után írok most nektek, ami jó szájízt adott mindnyájunknak, ugyanakkor ez egyben olyan hétvége volt, amikor nagyon keményen kellett dolgoznunk a beállításokon.
 
Ahogy azt már tudjátok, pénteken úgy döntöttünk, hogy az eső miatt nem megyünk ki az első edzésre, mert tudtuk, hogy a hétvége többi részén már száraz lesz a pálya.
 
Szombaton már jobban mentek a dolgok. A pole-ért harcolni és megszerezni, nagyon különleges érzés volt, mert az utóbbi versenyeken nem jött össze, már nagyon vártam, hogy megszerezzem az 1. rajthelyet. De tudjátok, én is mindig azt mondom, hogy a versenyt vasárnap kell megnyerni, nem szombaton, úgyhogy a pole mindehhez csak egy jó kezdet volt.
 
Maga a verseny egy kicsit fura volt. Két jó rajtom volt, mert az egyik motorból olaj folyt a pályára, ezért meglengették a piros zászlót. Ez vezetett a második rajthoz, és az átlagosnál kevesebb körhöz, ráadásul ez egy olyan tényező, ami teljesen megváltoztatja a versenystratégiát. De a legfontosabb dolog az, hogy tudtam, hogyan tartsam meg a koncentrációm, és bár Iannone néhány méterrel előttem volt, szép lassan rájöttem, mennyire jól érzem magamat a motoron, és hogy esélyem van a győzelemre.
 
Elismerem, nem mindig gondolok a világbajnokságra. Számomra, a fontos az utolsó körös élmény volt, tudtam, hogy megnyerhetem, csak erre koncentráltam. Remélem, hogy Ti, akik néztétek a versenyt, szintén élveztétek. Szerintem nagyszerű és látványos zárása volt egy nagydíjnak.
 
Nektek ajánlom a győzelmem, és a csapatnak is hálás vagyok a fantasztikus munkájukért, ismételten. Most a következő versenyre kell koncentrálnunk, a harmadik Spanyol Nagydíj Aragóniában lesz. A Motorland a kedvenc pályám Phillip Island mellett. Már alig várjuk, hogy ismét hazai közönség előtt versenyezhessünk.
 
Nagy ölelés
 
Marc

(Forrás: Repsol)

(Blog-, illetve humorrovatunk bejegyzéseihez hozzászólni az adott bejegyzés címére kattintva lehet, a bejegyzés alatt így megjelenő hozzászólás részen.)

A Te véleményed?
A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Hozzászólások
Partnereink:
Pole pozícióba hozunk!
E-mail:
info@p1race.hu
www.p1race.hu
www.p1race.com
©  2020  www.p1race.com   Minden jog fenntartva
web:
grafika: