Jegyek

Blog

2012
Aug
21
8 éve, 1 hónapja
(Marc Marquez blogja)

Sziasztok!
 
Egy kicsit később jelentkezem blogommal a szokásosnál, a repülőút miatt alakult így, vissza Európába. Szinte egyből Brnóba megyünk, mert a hétvégén verseny miatt hamar el kell indulni az USÁ-ból, hogy minél előbb a Cseh Köztársaságba érjünk. Az indianapolisi győzelem miatt nagy ünneplést érdemelne a csapat, de a bajnoki címre kell gondolnunk.
 
A futam már az elejétől fogva jól ment, napról napra jobbak lettünk. Nagyon büszke vagyok a csapat és a Suter munkájára. A csapat tagjai pihenés helyett a portimaói tesztelést választották, a Suter pedig kiválóan fejlesztette tovább a vázat. Mindenki hihetetlen munkát végzett, és a csapatnak köszönhetően, sikerült győzni vasárnap.
 
Most pedig Brno jön. Szeretem ezt a pályát. Gyors, dimbes-dombos, szerintem fekszik majd nekem, tavaly is második voltam. Ami Alexet, a testvéremet illeti, Indyben debütált a MotoGP 250 köbcentiméteres géposztályában, mindent meg akart tenni a jó eredményért, biztos vagyok benne, hogy hamarosan össze is fog jönni!
 
Találkozunk jövő hétfőn!
 
Marc

(Forrás: Repsol)

(Blog-, illetve humorrovatunk bejegyzéseihez hozzászólni az adott bejegyzés címére kattintva lehet, a bejegyzés alatt így megjelenő hozzászólás részen.)

A Te véleményed?
A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Hozzászólások
Partnereink:
Pole pozícióba hozunk!
E-mail:
info@p1race.hu
www.p1race.hu
www.p1race.com
©  2020  www.p1race.com   Minden jog fenntartva
web:
grafika: