Jegyek

Blog

2012
Nov
19
7 éve, 10 hónapja
(Dani Pedrosa blogja)
 
Helló!
 
Majdnem egy héttel azután írok nektek, hogy Chestében véget értek a tesztek. Ami tulajdonképpen nem volt más, mint másfél nap várakozás, de az utolsó pillanatban, amikor már mindenki azt gondolta, hogy nem tudunk kimenni a pályára, sikerült motorozni két órát.
 
Két napra terveztünk, hogy meglássuk, pontosan min kell dolgoznunk, de enélkül az alaptudás nélkül nem volt értelme kimenni az esőbe. Ugyan nem esett sokat, de a pálya felülete nem akart felszáradni.
 
A szerdai nap közepén kvázi mindent összepakoltunk, hogy elindulhassunk Malajziába, ahol februárban lesz teszt, amikor láttuk, hogy Pirro slick gumikon pályára hajt. Amikor láttuk a körideit, mi is csatlakoztunk, felmértük a terepet, ugyanis nap végére a pálya elkezdett felszáradni. Később mások is kijöttek.
 
Hideg volt, és azt sem lehet mondani, hogy teljesen száraz lett volna az aszfalt, de ahhoz eléggé száraz volt, hogy mindent kipróbáljunk, amit kellett, így a Honda most tud valamin dolgozni a februári tesztekig.
 
Nem lesz semmi nagy változtatásra szükség, a motor alapjaiban megfelelő, a letett alapok mentén kell tovább dolgozni.
 
Nagy ölelés mindenkinek!
Dani

(Forrás: Repsol)

(Blog-, illetve humorrovatunk bejegyzéseihez hozzászólni az adott bejegyzés címére kattintva lehet, a bejegyzés alatt így megjelenő hozzászólás részen.)

A Te véleményed?
A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Hozzászólások
Partnereink:
Pole pozícióba hozunk!
E-mail:
info@p1race.hu
www.p1race.hu
www.p1race.com
©  2020  www.p1race.com   Minden jog fenntartva
web:
grafika: