Jegyek

Blog

2012
Aug
21
8 éve, 1 hónapja
(Dani Pedrosa blogja)

Üdv mindenkinek!
 
Egy nagyon jól sikerült hétvége után írok nektek, Brnóba kiemelkedő motivációval és lelkesedéssel megyünk.
 
Indianapolisban már péntektől fogva nagyon jól mentek a dolgok. Eleinte poros volt a pálya, de délutánra már jobbak lettek a köridők. Szombaton megbizonyosodtunk róla, hogy jók a beállításaink, ez volt az egyik kulcsfontosságú eleme a sikernek. A tapadás hiánya is segített minket, mert szerintem a Yamahának még több gondja volt ilyen körülmények között, mi emiatt voltunk náluk gyorsabbak.
 
A versenytempónk nagyon jó volt, olyan köridőt futottunk, ami 8 tizeddel volt jobb a korábbi rekordnál. Ez is megmutatja, hogy a pilóták milyen magas szinten teljesítenek az idei szezonban. Nagyon kemény ez az idény.
 
Most közelebb vagyunk a világbajnoki éllovashoz. Már korábban is mondtam nektek, ahhoz, hogy harcba szállhassunk a vb-címért, el kell kezdenünk versenyeket nyerni, és tessék, itt egy újabb győzelem. Ez volt a cél. Nagyon keményen dolgoztunk már eddig is, tudtuk, hogy az eredményeknek is jönniük kell egy nap.
 
Most Brnóba megyünk, és ahogy mondtam, a motivációs szintünk az egekben van. Csakhogy minden nagydíjon a nulláról kell kezdenünk, meglátjuk, hogy mennek a dolgok.
 
Szeretném megköszönni a csapatnak a nagyszerű munkájukat, és persze nektek is, akik bátorító üzeneteket küldötök nekem, akárhogy is végződik a versenyem, jóban rosszban, ahogy mondani szokták. Ezért is van az, hogy amikor győzünk, annak a sikernek Ti is részesei vagytok, és amiért hálás vagyok mindenkinek.
 
Dani

(Forrás: Repsol)

(Blog-, illetve humorrovatunk bejegyzéseihez hozzászólni az adott bejegyzés címére kattintva lehet, a bejegyzés alatt így megjelenő hozzászólás részen.)

A Te véleményed?
A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Hozzászólások
Partnereink:
Pole pozícióba hozunk!
E-mail:
info@p1race.hu
www.p1race.hu
www.p1race.com
©  2020  www.p1race.com   Minden jog fenntartva
web:
grafika: