Jegyek

Blog

2012
Jul
16
8 éve, 2 hónapja
(Casey Stoner blogja)

Sziasztok!
 
Egy újabb nehéz hétvégén vagyunk túl itt Mugellóban. Egész hétvégén elégedetlenek voltunk a motor beállításaival, a versenyen pedig gondoltam, harcolhatok a dobogóért, de hibáztam, leszaladtam a pályáról, onnantól fogva pedig vége is volt a versenynek számomra. Így van ez néha, most már várom a szünetet, mielőtt célba vesszük a következő helyszínt, Lagunát.
 
Hétfőn is pályán voltunk, teszteltük a HRC új motorját és kasztniját. Egyértelműen találtunk pozitívumokat a motor kapcsán, nagyszerű lenne, ha már Lagunában használhatnánk, meglátjuk. Ami a kasztnit illeti, ott nem éreztem akkora fejlődést, tovább kell dolgoznunk azon, hogy csökkentsük a vibrációt.
 
Hétfő este még Mugellóban maradok, kedden pedig már el is repülök Amerikába, így lesz egy kis időnk a 29-i futam előtt. Nagyon szeretek Kaliforniába menni, találkozni néhány ottani barátommal. Ez a három egymás utáni verseny kimerítő és kemény volt az egész csapatnak, remélem, mindannyian tudunk szusszanni egyet, és felfrissülve térünk vissza néhány hét múlva.
 
Találkozunk legközelebb!
 
Casey

(Forrás: Repsol)

(Blog-, illetve humorrovatunk bejegyzéseihez hozzászólni az adott bejegyzés címére kattintva lehet, a bejegyzés alatt így megjelenő hozzászólás részen.)

A Te véleményed?
A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Hozzászólások
Partnereink:
Pole pozícióba hozunk!
E-mail:
info@p1race.hu
www.p1race.hu
www.p1race.com
©  2020  www.p1race.com   Minden jog fenntartva
web:
grafika: