Jegyek

Blog

2012
Oct
29
7 éve, 10 hónapja
(Marc Marquez blogja)
 
Sziasztok!
 
Valóra váltottuk az álmunkat. Ezen a hétvégén végre elértük a célunkat, amit már két éve üldöztünk: úgy akartunk a MotoGP-be menni, hogy megvan a Moto2-es bajnoki cím, és ez most sikerült!
 
Az elmúlt két év felejthetetlen volt, a csúcspontja pedig ezen a hétvégén következett be. Az ünneplés akkor kezdődött, amikor a testvérem a célvonal után odaadta a spanyol lobogót, a sisakot és a pólót, aztán jött a vacsora az összes csapattaggal, szponzorral és a sajtóval.
 
Természetesen szeretnék köszönetet mondani a csapatomnak és a családomnak, mert nem csak a jó, hanem a rossz időkben is mellettem álltak. Nem felejtem, ahogy az előszezon zajlott, a sérülésem, a sötét pillanatok, amiket akkor éltem át. Nekik köszönhetően minden jól alakult, és sikerült megnyernünk a bajnokságot.
 
Így még jobban értékelem a címet, bonyolult volt a szezon. Most hazautazunk, és az igazság az, hogy annak ellenére, hogy három héten keresztül Ázsiát és Ausztráliát is megjártuk, már alig várom a szezonzárót. Meghalok, hogy láthassam a családomat, a barátaimat, majd pihenjek egy kicsit.
 
Lekerül a vállamról minden nyomás, és úgy megyek Chestébe, hogy 100 százalékig kiélvezhetem a motorozást, előttetek. Azt is bevallom, hogy már az jár az eszemben, milyen lehet MotoGP motort vezetni.
 
Ölelek mindenkit, és köszönöm, hogy mindig itt vagytok nekem!
Marc

(Forrás: Repsol)

(Blog-, illetve humorrovatunk bejegyzéseihez hozzászólni az adott bejegyzés címére kattintva lehet, a bejegyzés alatt így megjelenő hozzászólás részen.)

A Te véleményed?
A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Hozzászólások
Partnereink:
Pole pozícióba hozunk!
E-mail:
info@p1race.hu
www.p1race.hu
www.p1race.com
©  2020  www.p1race.com   Minden jog fenntartva
web:
grafika: