Jegyek

Blog

2012
Sep
17
8 éve, 1 hete
(Dani Pedrosa blogja)
 
Sziasztok!
 
Gondolom, mindannyian arra számítotok, hogy a vasárnap történtekről fogok írni nektek, de szerintem azt mindannyian láttátok a TV-ben. Az igazság az, hogy nem sok mindent tudok hozzátenni: a körülmények áldozata lettem.
 
Egy kicsit csalódottak vagyunk, mert a rajtformáció alatt a protokollt nem tartották be, viszont az én büntetésemnél már a szabályok szerint álltak el. Nem hiszem, hogy ez így fair, de így alakultak a dolgok, most már nem tehetünk semmit. Elfogadtuk a büntetést, és a rajtrács hátuljáról indultunk.
 
Amikor az utolsó pozícióba felsorakoztam, mély levegőt vettem, igyekeztem nyugodt maradni, koncentrálni. Nagyon eltökélten kezdtem, higgyétek el, hogy a verseny elindulásakor teljesen nyugodt voltam, de azt is tudtam, hogy nem szabad hagynom, hogy az élcsoport túl nagy előnyt szerezzen. Így ahhoz, hogy előrébb kerüljek, előzésbe kezdtem, várva, hogy meddig jutok a futam végéig. De sajnos Hector később fékezett, mint kellett volna, így a verseny akkor és ott véget ért mindkettőnk számára.
 
Az ilyen dolgok megtörténnek a versenyeken. Eddig egy majdnem tökéletes szezonunk volt, most ez történt. Egész évben olvastam az üzeneteiteket, és akármikor beütött valami, mindig bátorítottatok és segítettetek összeszedni magam. Úgyhogy most az én köröm jön a bíztatásban: még sok verseny van hátra, én pedig az utolsó kör utolsó kanyarjáig küzdeni fogok.
 
Azon fogunk dolgozni, hogy annyi versenyt nyerjünk, amennyit csak lehet, aztán meglátjuk, mi történik. Találkozunk Aragóniában.
 
Dani

(Forrás: Repsol)

(Blog-, illetve humorrovatunk bejegyzéseihez hozzászólni az adott bejegyzés címére kattintva lehet, a bejegyzés alatt így megjelenő hozzászólás részen.)

A Te véleményed?
A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Hozzászólások
Partnereink:
Pole pozícióba hozunk!
E-mail:
info@p1race.hu
www.p1race.hu
www.p1race.com
©  2020  www.p1race.com   Minden jog fenntartva
web:
grafika: