Jegyek

Blog

2012
Jun
18
8 éve, 3 hónapja
Szép napot mindenkinek!
 
Bonyolult egy hétvégénk volt Angliában. De tekintve, hogyan mentek a dolgok pénteken és szombaton, a vasárnapi eredmény jónak számít.
 
Vasárnap délelőtt a warm up-on javultunk valamennyit, de még akkor sem mentek teljesen jól a dolgok. A versenyen abszolút koncentrálnom kellett, hogy megmentsem a versenyem, és annyi pontot szerezzek, amennyit csak lehet. Végül sikerült a dobogóra állnunk, ennek köszönhetően aránylag elégedetten hagytuk el Angliát. 16 pontot szereztünk, amiért minden köszönetnek a csapat felé kell irányulnia, akik sok órát töltöttek kemény munkával, nagyon későn végeztek szombat este. Nekik köszönhetően léphettem fel a pódiumra.
 
Iannone, Redding és én összekerültünk a futamon, és őszintén szólva mi segítettünk Polnak (Espargaró – a szerk.) meglógni előlünk.
 
Most megpróbálok egy kicsit kikapcsolódni, visszanyerni az erőm, mert három futam jön egymás után, és nagyon jó formában kell lennünk egy ekkora kihívás teljesítéséhez. Az edzés mellett ugyanakkor időt kell találnom megnézni a testvéremet, Alexet a CEV-ben.
 
Üdv!
 
Marc

(Forrás: Repsol)

(Blog-, illetve humorrovatunk bejegyzéseihez hozzászólni az adott bejegyzés címére kattintva lehet, a bejegyzés alatt így megjelenő hozzászólás részen.)

A Te véleményed?
A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Hozzászólások
Partnereink:
Pole pozícióba hozunk!
E-mail:
info@p1race.hu
www.p1race.hu
www.p1race.com
©  2020  www.p1race.com   Minden jog fenntartva
web:
grafika: