Jegyek

Blog

2012
Oct
01
7 éve, 11 hónapja
(Dani Pedrosa blogja)
 
Helló!
 
Ahogy múlt héten már megírtam, az Aragóniai Nagydíj volt a soron következő, azzal a céllal vágtam neki, hogy megnyerjem a versenyt, és sikerült. Most újabb célt tűztünk ki magunk elé, megpróbáljuk megnyerni az összes hátralévő versenyt. Motorland már a zsákban van.
 
A nagydíj igazából szerdán kezdődött, mivel Barcelonához közel, Vicben jártunk autogramosztáson, és Ti ismét megleptetek. Rengetegen eljöttetek! Nem számítottam erre, mert az idő elég rossz volt azokban a napokban, hideg volt és esett, de még így is sokan ott voltatok, nagyon hálás vagyok érte.
 
Pénteken már a Motorlanden voltunk, nem volt valami jó az idő, de tudtuk, hogy vasárnap a futam már száraz pályán lesz. Így jó alkalmunk volt az esőben gyakorolni, gyűjtöttünk néhány adatok ilyen körülmények között is. Sosem lehet biztosra venni, hogy bejön-e az időjárás előrejelzés, de mivel a motor nagyon jól ment vizes pályán, jó volt az előérzetünk. Az sem zavart volna minket, ha esőben kell mennünk. Az ugyanakkor igaz, hogy a száraz versenyt jobban szeretem, mert ilyenkor a futamok végei sokkal szórakoztatóbbak, és nektek, szurkolók számára is látványosabb.
 
Szombaton volt a születésnapom, de az időmérő nem úgy ment, ahogy aznap szerettem volna, hamar elestem, és a motor is megsérült. Nekem nem esett bajom, de a csapatnak nagyon sokáig kellett dolgoznia a motoron, köszönöm a munkájukat. Délután a szurkolói klubom számos tagja meglátogatott és meglepetést is hoztak magukkal: egy hatalmas tortát és néhány ajándékot, jó alkalom volt arra, hogy egy kicsit kikapcsolódjak, és velük együtt szórakozhassak. Szívből köszönöm a kedvességüket.
 
Vasárnap már Ti is láthattátok, mi történt: Jorge nagyon erősen kezdett, de vele tudtam tartani, majd úgy döntöttem, megpróbálom megelőzni, bár gyorsabbnak tűnt. Szóval végül megelőztem, és sikerült előtte maradnom a verseny végéig. Egy újabb fontos győzelmet szereztünk, most a többire kell koncentrálnunk. Hogy mi volt korábban, arra már nem szabad gondolnunk.
 
Szeretnék köszönetet mondani a győzelmem kapcsán küldött üzeneteitekért, valamint a születésnapi jókívánságaitokért.
 
Dani

(Forrás: Repsol)

(Blog-, illetve humorrovatunk bejegyzéseihez hozzászólni az adott bejegyzés címére kattintva lehet, a bejegyzés alatt így megjelenő hozzászólás részen.)

A Te véleményed?
A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Hozzászólások
Partnereink:
Pole pozícióba hozunk!
E-mail:
info@p1race.hu
www.p1race.hu
www.p1race.com
©  2020  www.p1race.com   Minden jog fenntartva
web:
grafika: