Jegyek

Blog

2012
Oct
15
7 éve, 11 hónapja
(Marc Marquez blogja)
 
Sziasztok!
 
Ma Japánból írok nektek, de egy pár nap múlva már Malajziában leszek. Utána pedig Ausztráliában! Pörögnek az események ebben a három hétben rendesen, országokat, különböző klímákat és kultúrákat váltunk néhány napon belül, három egymás utáni verseny során. Most az első felvonáson vagyunk túl, és bár volt egy kis visszaesés, végül minden rendben alakult.
 
Biztos vagyok benne, hogy mindannyian láttátok a TV-ben, amikor vasárnap a futam elején kezdőkre jellemző hibát követtem el, nem ellenőriztem le, hogy sebességben van-e a motorom. És nem volt. Így már a rajttól fogva nyomnom kellett, ami a csövöm kifért. A fontos az, hogy a végén jól alakultak a dolgok, és megszereztük a lehető legtöbb pontot.
 
Az igazság az, hogy nem akarok a világbajnoki címről beszélni, nem hiszem, hogy most ez lenne a dolgunk. A mi feladatunk az, hogy csak a malajziai versenyre gondoljunk, hiszen ez lesz a következő lépés. Később ránézhetünk a ponttabellára, hogy lássuk, hogyan állunk…
 
Malajziában nagyon meleg lesz, ott ez a normális. Emiatt viszont a hétvége még nehezebb lesz, nagyon fontos a megfelelő fizikai erőnlét. Ennyi utazás mellett alig van idő az edzésre, persze ha nagyon akarna, találna rá lehetőséget az ember.
 
Ölelek mindenkit!
Marc

(Forrás: Repsol)

(Blog-, illetve humorrovatunk bejegyzéseihez hozzászólni az adott bejegyzés címére kattintva lehet, a bejegyzés alatt így megjelenő hozzászólás részen.)

A Te véleményed?
A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Hozzászólások
Partnereink:
Pole pozícióba hozunk!
E-mail:
info@p1race.hu
www.p1race.hu
www.p1race.com
©  2020  www.p1race.com   Minden jog fenntartva
web:
grafika: