Jegyek

Blog

2012
Jul
09
8 éve, 2 hónapja
(Dani Pedrosa blogja)

Sziasztok!
 
Kihasználom a hétfőt, hogy megírjam ezt a blogot, mert tudjátok, hogy a versenynaptár most nagyon sűrű, nincs időnk pihenni, holnaptól fogva a mugellói versenyre kell koncentrálnunk.
 
Már nagyon várjuk az olaszországi futamot, mert a múlt hétvége elképesztően jól sikerült, már péntektől fogva. Délelőtt volt az egyetlen edzésünk száraz pályán, de már ez is elegendő referenciát adott a versenyre.
 
Pénteken a lágyabb gumikkal mentünk ki a pályára. Minden rendben volt a motorral már az elejétől fogva, de a futamra a Bridgestone javaslatára a kemény összetétellel mentünk ki a rajtrácsra, mert azt gondolták, hogy a lágyabb nem fogja végig bírni a magas hőmérsékletet. Mivel ezt nem teszteltük, volt bennünk némi bizonytalanság, nem tudtuk, mi fog ránk várni.
 
A többi edzésnek nem nagyon vettük hasznát, hiszen mindegyik vizes pályán zajlott. Így is egyre magabiztosabban mentem, ez is a hétvége egyik nagy pozitívuma.
 
Ami bemelegítő edzést illeti, az igazság az, hogy sokat változtattunk a motoron. Használtunk persze olyan dolgokat is, amiket a szezon eddigi részében már teszteltünk, de olyan változtatásokat is végeztünk, amit csak ezen a hétvégén próbáltunk ki először. Ennek is megvolt a maga bizonytalansági faktora a futamra.
 
De ahogy teltek a körök, egyre jobban és jobban éreztem magam a motoron, és látva, hogy Casey nem olyan gyors, mint amire számítottam, úgy döntöttem, megelőzöm, és ami utána történt, az már történelem.
 
Tudtuk, hogy jó munkát végzünk, és hogy az első győzelem csak idő kérdése. Az egész csapat munkája nagyon jó, ezért nekik ajánlom elsősorban a győzelmet, utánuk pedig azoknak is, akik bíznak bennem, akik tudták, hogy tudunk újra futamokat nyerni, és akik mindig mellettünk álltak.
 
Koncentrálnunk kell tovább, keddtől pedig már a mugellói versenyre kell figyelnünk.
 
Üdv mindenkinek!
 
Dani

(Forrás: Repsol)

(Blog-, illetve humorrovatunk bejegyzéseihez hozzászólni az adott bejegyzés címére kattintva lehet, a bejegyzés alatt így megjelenő hozzászólás részen.)

A Te véleményed?
A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Hozzászólások
Partnereink:
Pole pozícióba hozunk!
E-mail:
info@p1race.hu
www.p1race.hu
www.p1race.com
©  2020  www.p1race.com   Minden jog fenntartva
web:
grafika: