Jegyek

Blog

2012
Sep
03
8 éve, 3 hete
(Dani Pedrosa blogja)

Sziasztok!
 
Ebben a kéthetes periódusban, amikor nincs futam, azt gondolhatjátok, hogy ilyenkor pihenünk, de az igazság teljesen más. Három napunk volt a feltöltődésre, de ennyi, utána jöttek az edzések. Sőt, kedden Aragónban már kezdődik a teszt.
 
Az a néhány nap pihenő nagyon jól jött, majdnem olyan fontos, mint az edzés, de aztán újra munkába kellett állnunk, jöttek a kemény edzések.
 
Még mindig nem tudjuk, mit fogunk tesztelni Aragónban, de úgy tűnik, az idő jó lesz, úgyhogy nem lehet gondunk ebből a szempontból, teljes programot futhatunk.
 
A legfontosabb dolog, hogy jó beállításokat találjunk erre a pályára. Az elmúlt években elég jók voltunk ott, de a legjobb beállításokat nem itt szoktuk megtalálni. Emiatt nagyon fontosak a tesztek.
 
Mielőtt elbúcsúzok, szeretnék üzenni Casey-nek, teljesen felgyógyulva szeretnénk újra látni, amint csak lehet. Akik sérültek már meg súlyosan, tudják, hogy milyen rossz tud lenni a regenerálódási folyamat. Mihamarabbi jobbulást!
 
Ölelek mindenkit.
 
Dani

(Forrás: Repsol)

(Blog-, illetve humorrovatunk bejegyzéseihez hozzászólni az adott bejegyzés címére kattintva lehet, a bejegyzés alatt így megjelenő hozzászólás részen.)

A Te véleményed?
A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Hozzászólások
Partnereink:
Pole pozícióba hozunk!
E-mail:
info@p1race.hu
www.p1race.hu
www.p1race.com
©  2020  www.p1race.com   Minden jog fenntartva
web:
grafika: