Jegyek

Blog

2012
Sep
24
8 éve, 3 napja
(Dani Pedrosa blogja)
 
Helló!
 
Az év harmadik spanyol futama előtt írok nektek. Meglehetősen optimisták vagyunk. A világbajnokság egy percre sem áll meg, ezért folyamatosan koncentrálnunk kell, ahogy nagydíjról nagydíjra haladunk, nagyon jól szeretnénk tenni a dolgunkat, és győzelemmel szolgálni nektek. Remélem, ezen a hétvégén elérjük ezt a célt!
 
Ahogy tudjátok, a motorlandi teszten sokat dolgoztunk a beállításokon, így ezen a téren már megalapoztunk a hétvégére. Bár még így is számos különböző körülménnyel kell számolnunk, ami sok munkát ad, például hogy meleg lesz-e vagy hideg, tiszta lesz a pálya vagy koszos… Sok egyéb faktor jöhet számításba, úgyhogy már az első naptól fogva keményen kell dolgoznunk.
 
Az időjárás is nagyon fontos lesz. Remélem, minden rendben megy majd a hétvégén, és így élvezhetitek a versenyeket. Úgy tűnik, hogy pénteken lesz egy kis eső, meglátjuk, szerencsések leszünk-e a hétvége többi részén.
 
Azt is meglátjuk, milyen szinten lesznek a riválisaink, milyen munkát végzett a Yamaha a motorlandi teszten, de leginkább a saját dolgunkra kell koncentrálnunk. Idén eddig nagyszerű munkát végeztünk, ezen az úton kell tovább mennünk.
 
Amúgy, szerdán autogram osztáson találkozhatunk, előbb Vicben, majd Barcelonában, mielőtt elkezdődik a hétvége. Így ezúton bátorítalak titeket, hogy gyertek el, látogassatok meg. Ha sok szurkoló van körülöttünk, az mindig sok motivációt és erőt ad, egyszerűen gyorsabbak leszünk tőle a spanyolországi futamokon.
 
Üdv:
 
Dani

(Forrás: Repsol)

(Blog-, illetve humorrovatunk bejegyzéseihez hozzászólni az adott bejegyzés címére kattintva lehet, a bejegyzés alatt így megjelenő hozzászólás részen.)

A Te véleményed?
A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Hozzászólások
Partnereink:
Pole pozícióba hozunk!
E-mail:
info@p1race.hu
www.p1race.hu
www.p1race.com
©  2020  www.p1race.com   Minden jog fenntartva
web:
grafika: