Jegyek

Blog

2012
Jun
25
8 éve, 3 hónapja
Sziasztok!
 
Meghalok, hogy visszaülhessek a motoromra, és jó versenyem legyen ezen a hétvégén. Egy újabb győzelem reményében megyek Hollandiába, egy olyan pályára, ami boldog pillanatokat idéz tavalyról.
 
Az utolsó nagydíj óta két hetem volt pihenni, és regenerálódni, mert három kemény hét vár ránk. Három futam zsinórban nagy kihívást jelent, tudjuk, hogy azok a pilóták, akik dpbpgón fognak végezni, egyértelműen a bajnoki címért fognak harcolni.
 
Ez egy fontos és sokat követelő része a bajnokságnak. Kihasználtam az alkalmat és az utóbbi napokat az edzőmmel töltöttem, így a lehető legjobb formában megyek a versenyekre. Az asseni pályát szeretem. Elég gyors, tavaly esőben sikerült itt nyernem, szóval, ahogy mondtam, jó emlékeim vannak onnan.
 
Az egyik szemünk az időjáráson lesz. Biztos vagyok benne, hogy változékony lesz, meglátjuk, hogy mit tartogat számunkra. Szerda reggel utazok Amsterdamba, aztán autóval megyünk a pályára. A testvérem és az apukám velem jönnek.
 
Amúgy, nagyszerűen szórakoztam a CEV versenyén múlt héten Catalunyában. A testvérem, Álex nagyszerű volt. Megfutotta a második legjobb időt, és nagyot csatázott a csapattársával, Peccóval. Célfotó kellett a végén. Nagyszerű volt!
 
Remélem, hogy jövő héten jó hírekkel szolgálhatok.
 
Üdv!
 
Marc

(Forrás: Repsol)

(Blog-, illetve humorrovatunk bejegyzéseihez hozzászólni az adott bejegyzés címére kattintva lehet, a bejegyzés alatt így megjelenő hozzászólás részen.)

A Te véleményed?
A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Hozzászólások
Partnereink:
Pole pozícióba hozunk!
E-mail:
info@p1race.hu
www.p1race.hu
www.p1race.com
©  2020  www.p1race.com   Minden jog fenntartva
web:
grafika: