Jegyek

Blog

2012
Nov
26
7 éve, 10 hónapja
(Dani Pedrosa blogja)
 
Helló!
 
Ma elköszönök tőletek egészen jövő évig. Mindezt egy szerintem pozitív év után teszem. Felállítottunk egy célt magunk elé, és egészen közel értünk hozzá, hogy el is érjük. Egészen a szezon legvégéig harcban voltunk a bajnoki címért, és közben sok futamot megnyertünk.
 
Büszke vagyok a munkánkra, de mindenekelőtt leginkább arra, amit a csapatom megtett. Így tehát összességében tényleg nagyon pozitívan értékelem az évet. Büszke vagyok arra is, hogy végig támogattatok. A versenyről versenyre adott bátorításotokért nagyon hálás vagyok, hiszen a jó és a rossz időkben is mellettem álltatok.
 
Ráadásul akárhányszor szervezünk valami eseményt, mindig meglepődök, mennyien eljöttök, sokan más városokból is, csak azért, hogy velem találkozzatok, bátorítsatok, vagy autogramot kérjetek. Nálatok jobb szurkolókat senki nem kívánhat magának. Ezért megígérem nektek, hogy jövőre ugyanígy vagy még ennél is keményebben fogok harcolni.
 
Most itt az ideje, hogy pihenjünk egy kicsit. Bár az az igazság, hogy nem lesz erre túl sok időnk, csak néhány hét, aztán ismét jönnek az edzések, hiszen nem lenne túl szerencsés dolog sokáig pihenni. Akárhogy is, már alig várom, hogy újra a krossz motoromra, vagy mountain bike-omra üljek. Nem lazsálunk sokáig, még Karácsony előtt újrakezdjük.
 
A szombati szurkolói klub vacsorán sokatokkal találkozni fogok. A többieknek és családjaiknak pedig nagyon boldog Karácsonyt kívánok!
 
Üdv!
Dani

(Forrás: Repsol)

(Blog-, illetve humorrovatunk bejegyzéseihez hozzászólni az adott bejegyzés címére kattintva lehet, a bejegyzés alatt így megjelenő hozzászólás részen.)

A Te véleményed?
A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Hozzászólások
Partnereink:
Pole pozícióba hozunk!
E-mail:
info@p1race.hu
www.p1race.hu
www.p1race.com
©  2020  www.p1race.com   Minden jog fenntartva
web:
grafika: