Jegyek

Blog

2012
Nov
12
7 éve, 10 hónapja
(Marc Marquez blogja)
 
Sziasztok!
 
Micsoda hétvége! Én vagyok a megmondhatója, hogy nem gondoltunk arra, hogy megnyerhetjük, hiszen a rajtrács hátuljáról indultam. Ám ahogy a verseny haladt, elkezdtem hinni abban, hogy meg tudom csinálni, de a rajtnál ilyen messzire álmomban nem mentem volna.
 
Megkérdezték, hogy ez volt-e életem legnagyobb versenye. Szerintem a legjobb Japánban volt, száraz pályán, verseny közben kellett stratégiát váltanom, de persze ez is igencsak különleges volt. Nagyon örülök a csapat miatt, nagyszerű befejezése volt ez két hihetetlen évnek, egy hihetetlen csapattal.
 
Tegnap este volt a díjátadó, ami hivatalosan is lezárta a szezont, utána mindannyian együtt vacsoráztunk, de a partizásnak még nincs itt az ideje. Most újra a pályán vagyok, egy újabb munkanap, megismerkedem az új csapatommal, az új bokszgarázsommal, elrendezzük az apró részleteket, amik ahhoz kellenek, hogy kedden az új motoromra ülhessek.
 
Nem tudjátok elképzelni, mennyire szeretném már kipróbálni az új motorom! Ehhez az új szakaszhoz érve, mintha egy újabb álmom válna valóra. Megtiszteltetés számomra.
 
Szeretnék mindenkinek köszönetet mondani a támogatásért, amit Chestében kaptam. Tudom, hogy nagyon elfoglalt voltam, és hogy nem válaszoltam mindenkinek egyesével, de itt és most szeretném mindenkinek megköszönni a szurkolást, különösen a szurkolói klubomnak.
 
Nagy ölelés!
Marc

(Forrás: Repsol)

(Blog-, illetve humorrovatunk bejegyzéseihez hozzászólni az adott bejegyzés címére kattintva lehet, a bejegyzés alatt így megjelenő hozzászólás részen.)

A Te véleményed?
A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Hozzászólások
Partnereink:
Pole pozícióba hozunk!
E-mail:
info@p1race.hu
www.p1race.hu
www.p1race.com
©  2020  www.p1race.com   Minden jog fenntartva
web:
grafika: