Jegyek

Blog

2012
Oct
22
7 éve, 11 hónapja
(Casey Stoner blogja)
 
Sziasztok!
 
Jelenleg úton vagyok Ausztrália felé, egy nehéz malajziai hétvégét követően. A motor beállításaival már az első edzéstől fogva gondjaik voltak, aztán jött a trópusi zivatar, ami messze volt az ideálistól. Arra is gondoltam, hogy nem állok rajthoz, mert attól féltem, hogy elesek és újra megsérül a bokám, ami egyenlő lett volna a katasztrófával, ezért az első néhány körben óvatos voltam, míg a magam ritmusában nem tudtam motorozni. Amikor az eső még jobban el kezdett esni, nagyon jól éreztem magam a motoron, úgy éreztem, nem csak ahhoz van meg a tempóm, hogy Jorgét, hanem hogy Danit is megfogjam. Végül piros zászlóval véget vetettek a versenynek, szerintem néhány körrel előbb, mint kellett volna, de így is örülök, hogy dobogóra állhattam.
 
Már várom, hogy találkozhassak néhány barátommal Ausztráliában, aztán várhatóan már szerdán a verseny helyszínére utazunk, hogy megkezdhessük a felkészülést a hétvégére. Sok családtagom és barátom el fog jönni az utolsó MotoGP versenyemre Phillip Island-re, úgyhogy remélem, már a pénteki nap elején megtaláljuk a megfelelő beállításokat, és a bokám is jobb állapotban lesz. Ezen a pályán nincs annyi szűk kanyar, ez egy kis könnyebbséget jelent majd a jobb lábamnak, de majd meglátjuk.
 
Találkozunk legközelebb,
 
Casey

(Forrás: Repsol)

(Blog-, illetve humorrovatunk bejegyzéseihez hozzászólni az adott bejegyzés címére kattintva lehet, a bejegyzés alatt így megjelenő hozzászólás részen.)

A Te véleményed?
A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Hozzászólások
Partnereink:
Pole pozícióba hozunk!
E-mail:
info@p1race.hu
www.p1race.hu
www.p1race.com
©  2020  www.p1race.com   Minden jog fenntartva
web:
grafika: